Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Коли учні та викладачі борщівського ПТУ отримають стипендії і зарплати?

Коли учні та викладачі борщівського ПТУ отримають стипендії і зарплати?

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1478
Рівно тиждень минув з того дня, як майже 60 працівників та студентів борщівського ПТУ побували в Тернополі і взяли участь у масовій демонстрації під стінами обласної адміністрації, вимагаючи від влади виплатити їм зароблені гроші, стипендії та допомогу дітям-сиротам. Налякані таким багатолюдним мітингом, обласні чиновники пообіцяли найближчим часом вирішити проблему освітян і студентів. Нагадаємо, що працівники ПТНЗ області та студенти залишились без засобів для існування ще в липні, коли останній раз отримали зарплатню і стипендії.

Гроші на погашення заборгованості планують взяти з нещодавно отриманої дотації з державного бюджету, призначеної для потреб медиків та освітян. Ці гроші, як обіцяють в управлінні освіти та науки ОДА, будуть перерозподілені уже найближчим часом.

Втім, поки питання фінансування професійно-технічних закладів не визначено на офіційному рівні, а деякі політики вирішили перекласти відповідальність за їх утримання виключно на місцеву владу, представники ПТУ побоюються, що і в подальшому будуть зіштовхуватись з заборгованістю та аналогічними проблемами.



Переглядів: 1478


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: