Головна » 2016 » Грудень » 2 » Колишні партійці Януковича знову рвуться до влади на Борщівщині

Колишні партійці Януковича знову рвуться до влади на Борщівщині

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 2475
В той час, коли президент-утікач Віктор Янукович дає свідчення українським суддям з Ростова, відверто насміхаючись над представниками вітчизняної Феміди і стверджуючи, що він ніколи не був судимий, колишні однопартійці Азарова і Клюєва вперто лізуть до влади на Борщівщині.

З восьми кандидатів на голову Борщівської громади двоє в минулому часі були видними, якщо не самими впливовими політиками часів царювання "донецького пахана". І йдуть колишні прибічники політики Януковича самовисуванцями. Чи то боячись кидати тінь на свої партій, чи то намагаючись за цим "самовисуванням" стати ближчими до народу, а можливо жодна партія не хоче напередодні виборів асоціюватись з ними. Як би там не було, але приховати своє "ригівське" минуле на теренах нашого краю непросто.

Сьогодні в Борщеві ледь не на кожному кроці можна помітити білборди екс-керівника Борщівської РДА Івана Чепесюка, який з височезних рекламних площ "красується" і переконує голосувати за нього. Видний політик Борщівщини, якого свого часу упіймали на хабарі в 280 тисяч гривень, на кожній зустрічі з виборцями вперто наголошує, що його підставили, як і намагається всіляко дистанціюватись від свого "регіоналівського" минулого.

Окрім того, Іван Чепесюк, який на сьогоднішній день є фактичним керівником "Радикальної партії Олега Ляшка" в Борщівському краї і є депутатом райради від "РПЛ", того самого Ляшка, який так люто ненавидить усіх регіоналів і навіть нещодавно від одного з них отримав по писку (Бойко таки добряче влучив скандальному політику), чомусь вирішив не використовувати "радикальну" символіку і на білбордах появляється без вил.

Також самовисуванцем вирішила піти на вибори Олександра Манюк, яку свого часу борщівські активісти та майданцівці звинувачували в організації поїздок держслужбовців та працівників соцсфери на Антимайдан. Останнім часом пані Олександра тихо і спокійно жила в рідному селі, аж поки не вирішила повернутись у велику політику.

Що стосується кандидатів в депутати майбутньої громади, то тут також є кілька одіозних особистостей, які сьогодні мріють потрапити в стіни борщівського парламенту. Відразу кількох екс-регіоналів зібрали під своїм крилом місцеві намісники Петра Порошенка і Олега Барни. За списком партії "БПП" в раду намагаються потрапити колишній член Партії регіонів Микола Микитейчук та Світлана Руденко.

Засвітились екс-регіонали і в інших партіях. Місцевий "УКРОП" прихистив в своєму списку Стецька Івана Васильовича. Першим номером "Радикальної партії Ляшка" йде колись одна з самих впливових жінок Борщева, близька соратниця і права рука згадуваного уже Чепесюка - Уляна Пасічник, яка сьогодні є діючим депутатом міськради. Також один екс-регіонал "затесався" і між кандидатами "Громадянської позиції" - Володимир Напастюк.

Переглядів: 2475


Коментарі

0
4 всіхна   [Материал]
головою міста стане НЕ кобилянський, НЕ чепесюк і НЕ манюк. Це все стара кадра... Пора їм на пенсію.Політичну...

0
3 Здивований   [Материал]
ОГО! То виявляється і в БЮТУ рильце в пушку? От такі то в нас всі одинакові лиш по різному співають

0
2 Borshchiv   [Материал]
В списку Батьківщини до районної ради 3 члени партії регіонів. Прокопович О.Р., Волощук М.І., Комар В.С.. То нешановну Звістку це звичайно не обходить.

0
1 Петро   [Материал]
А в списках "Батьківщини" колишній депутат від партії регіонів в міській раді Орест Скорохід, спеціаліст освіти Кашуба Г., а ще забудькуваті бютівці забули перший номер БПП Козія Я.В., але то ж колєга, про своїх вони не пишуть

Имя *:
Email *:
Код *: