Головна » 2020 » Лютий » 15 » Коронавірус: в Борщеві діє боксоване інфекційне відділення на випадок зараження

Коронавірус: в Борщеві діє боксоване інфекційне відділення на випадок зараження

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2397
У Тернополі та області визначили лікарні, які прийматимуть хворих з коронавірусом.

Оперативний штаб з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції на території області визначив, що робитимуть медики області у разі виявлення інфекції COVID-19. Так тепер офіційно називається китайський коронавірус, який поширився у світі з грудня 2019 року.

У Тернополі визначили дві лікарні для хворих з COVID-19

- Наразі в Україні жодного випадку інфікування COVID-19 не зафіксовано – наголосив він. – В Тернопільській області створено дві спеціалізовані бригади екстреної медичної допомоги та визначено дві госпітальні бази: комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» на 50 ліжок та комунальне некомерційне підприємство «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» на 50 ліжок, які будуть призначені для надання медичної допомоги особам, які відповідають визначенню випадку COVID-19, а також при ускладненні епідемічної ситуації, пов’язаної із зазначеним вірусом.

Про те, що крім визначених баз, є ще боксовані інфекційні відділення: у КНП «Борщівська районна лікарня» Борщівської райради (10 ліжок); Збаразькій ЦРК (10 ліжок); КНП «Козівська центральна районна лікарня Козівської райради» (10 ліжок); КНП «Підволочиська центральна районна лікарня» Підволочиської райради (15 ліжок); КНП «Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги» (15 ліжок) та КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» (50 ліжок).
Переглядів: 2397


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: