Головна » 2021 » Грудень » 16 » Краплина щастя: діти-сироти з Борщівщини побували в резиденції Святого Миколая

Краплина щастя: діти-сироти з Борщівщини побували в резиденції Святого Миколая

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 829
За сприяння Борщівської міської ради 15 грудня 21 дитина з числа дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування Борщівської громади відвідала резиденцію Святого Миколая, розташовану на території Національного природного парку «Гуцульщина» в селі Пістинь Косівського району Івано-Франківської області.

Саме там, у мальовничому куточку Карпат, серед засніжених ялинок, діти мали змогу доторкнутися до казки. Вони побачили пошту, робочий кабінет та світлицю Святого Миколая, побували в кімнаті-музеї природи та дізналися більше про рослини і тварини Карпат, а також взяли участь у майстер-класі з виготовлення новорічної іграшки.

Особливо запам'ятається малечі зустріч зі Святим Миколаєм, який радісно зустрів наших дітей, надав цінні настанови та разом з ними заспівав пісню «Ой хто, хто Миколая любить», колядку «Нова радість стала».

Усі дітки отримали святкові подарунки від Святого Миколая, змогли загадати бажання біля ялинки самого шановного в Україні святого.

Після цікавої екскурсії діти мали нагоду самостійно приготувати піцу в місцевій садибі «Підкова», взявши участь у ще одному майстер-класі та спробувавши себе в ролі піцейоли. Усі майстерно та вправно справились з завданням, а потім поласувати приготовленими власноруч шедеврами.

З цікавої та пізнавальної мандрівки діти повернулись з гарним настроєм та новими враженнями, адже побували у справжнісінькій казці, йдеться на сайті Борщівської міської ради.





Переглядів: 829


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: