Головна » 2015 » Листопад » 13 » Кременецька районна рада: змова, підкилимні ігри і продажність

Кременецька районна рада: змова, підкилимні ігри і продажність

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 898
Незважаючи на заяву Юлії Тимошенко, яка нещодавно появилась на офіційному сайті партії і згідно з якою депутати "Батьківщини" мали б співпрацювати з "свободівцями" на усіх місцевих рівнях, однопартійці та підлеглі "газової королеви" пішли зовсім іншим шляхом та плетуть інтриги на пару з "порошенківцями" і "ляшківцями".

Чудовим підтвердженням цього стала перша сесія Кременецької районної ради, на якій депутати обирали голову ради і заступника. Голосування показало, що 3 названі вище партії уклали негласну угоду про розподілі посад і створили власну коаліцію, яка, в чому немає сумнівів, продовжить грабунок району, як і попередники. Тим більше, що у списках цих партій вистачає колишніх "регіоналів".

Так от, в результаті таємних домовленостей головою районної ради став представник "Солідарності" Стефанський В., а його заступником - член "Батьківщини" Месніковича М..

Як і за першого, так і за другого кандидатів на високі регіональні посади проголосувало по 24 депутата, в той час, коли "свободівці" та представники "Народного контролю" висували своїх кандидатів, але, зрозуміла річ, пролетіли.
Переглядів: 898


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: