Головна » 2017 » Квітень » 15 » Кривавий конфлікт на Борщівщині: захищаючи батька, син ледь не вбив коханця мами

Кривавий конфлікт на Борщівщині: захищаючи батька, син ледь не вбив коханця мами

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3878
Інцидент трапився у селі Іване-Пусте Борщівського району. 29-річного коханця із колото-різаною раною госпіталізували до лікарні.

У ході слідства з’ясувалося, що подружжя тривалий час разом не проживає, оскільки чоловік постійно перебував на заробітках за кордоном. Коли він повернувся, дружина повідомила, що вони вже два дні, як офіційно розлученні.

Однак чоловік залишився вдома, так як йому не було куди йти. Він зі шістнадцятирічним сином пішли спати до будинку, а колишня дружина з молодшою дитиною – до літньої кухні.

Вночі жінка зателефонувала до свого коханця та розповіла, що її колишній чоловік повернувся. Парубок вирішив поставити всі крапки над « і ». До села приїхав не один, а ще з двома приятелями.

Жінка відчинила їм двері та чоловіки почали сваритися. Подальша розмова переросла у бійку. За попередньою версією, коханець спершу вдарив сина, а потім взявся і за батька. Син, не стерпівши, що лупцюють його тата, взяв до рук кухонний ніж та кілька разів вдарив ним кривдника.

Після отриманих тілесних ушкоджень приятелі доправили коханця в медичний заклад. Медики надали потерпілому необхідну медичну допомогу, наразі його життю нічого не загрожує.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП Тернопільщини, за даним фактом розпочато кримінальне провадження. Триває слідство.
Переглядів: 3878


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: