Головна » 2019 » Квітень » 4 » Лідер борщівської "Батьківщини" агітує за Зеленського і не бачить йому альтернативи?

Лідер борщівської "Батьківщини" агітує за Зеленського і не бачить йому альтернативи?

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2359
Не встигли українці відійти від недільних виборів, як відразу ж лідери різних політичних сил кинулись заявляти про свою підтримку одних і категоричне несприйняття інших. Модні політичні тенденції не оминули і Борщівський район.

Після болісної поразки Юлії Тимошенко, яка незважаючи на колосальні фінансові вливання і залучення сотень прихильників до роботи в складі виборчих комісій так і не зуміла стати лідером електоральних симпатій на просторах нашого краю, очільник місцевої парторганізації Орест Ярема у власному Фейсбуці кинувся розхвалювати лідера чужої для нього політичної сили - Володимира Зеленського.

І хоча сама Юлія Тимошенко публічно не підтримала жодного з двох кандидатів, складається враження, що актор студії "Кватал 95" є її таємним фаворитом на цьому етапі виборчих перегонів. Хочеться зауважити, що Орест Ярема, який багато років поспіль очолює партію "Батьківщина" в Борщівському районі, не єдиний, хто відверто демонструє свою прихильність кандидату Володимиру Зеленському.

Сьогодні відразу декілька депутатів Київради від партії "Батьківщина" засвітились з наліпками на телефоні "Зе!Команда". Зазначається, що з такою наліпкою вдалося сфотографувати депутата "Батьківщини" Тетяну Меліхову, яка була на цих виборах довіреною особою кандидатки у президенти Юлії Тимошенко.

Між іншим, деякі джерела в стінах Борщівської міської ради, яку контролюють саме представники "Батьківщини", стверджують, що уже сьогодні ведуться перемовини з представниками команди Володимира Зеленського стосовно можливої співпраці. І така "співпраця" буде не тільки в політичній площині, а й в економічній, коли інтереси одних політиків будуть оплачувати мешканці громади власним коштом. Але про це ми зможемо розповісти згодом.

Сьогодні, аналізуючи ситуацію, можна лишень дивуватись завзятості Ореста Яреми, який завжди був обережним і досвіду якого точно вистачило б, щоб не робити помилок і не підтримувати ймовірних суперників, якби не було "добра" зверху. Такий союз для самої "Батьківщини" був би досить вигідним, адже "свіжа кров" може значно посилити позиції партії на теренах району в найближчому майбутньому. От тільки для самих представників Зеленського така підтримка є радше чорним піаром, ніж чимось позитивним. А сам Володимир Зеленський, який позиціонує себе позасистемним кандидатом, через таких доброзичливців та агітаторів, може більше втратити, ніж здобути.

Переглядів: 2359


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: