Головна » 2021 » Березень » 17 » “Лікарі зробили все, що могли…”: у лікарні помер 24-річний тернополянин Дмитро Мудрий, який постраждав від вибуху газу

“Лікарі зробили все, що могли…”: у лікарні помер 24-річний тернополянин Дмитро Мудрий, який постраждав від вибуху газу

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1443
24-річний Дмитро Мудрий помер вранці 17 березня у львівській лікарні. Про це у Фейсбуці написала його мама, тернопільська журналістка, Олена Мудра.

“17.03.21 7 00 ранку
Діма полетів у вирій…
Лікарі зробили все, що могли…”, — йдеться в дописі.

Нагадаємо, тернополяни Дмитро та його батько Олег отримали серйозні опіки минулого тижня, 11 березня, тоді у їхньому домі стався вибух газу. Обоє чоловіків сильно постраждали, бо рятували від пожежі двох малюків, які в той час буди в домі, — синів Олега.

У Дмитра 80% тіла були сильно обпечені. За життя його батька Олега продовжують боротися львівські медики. Вже наступного ранку після пожежі обох чоловіків реанімобілями перевезли до опікового відділення Львова.

Весь цей час небайдужі одразу двох міст: Тернополя та Львова підтримували родину коштами, молитвами, здавали кров. У соцмережах запустили флешмоб #ДімаЖиви та #ОлегЖиви. Свого побратима Дмитра підтримували пластуни. У Фейсбуці запустили продаж картин, аби допомогти зібрати кошти, провели техновечірки.

Редакція "Звістки" щиро співчуває Олені Мудрій та всій її родині. Світла пам’ять Дмитру!


Терміново

Переглядів: 1443


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: