Головна » 2020 » Січень » 22 » Лікарні переповнені: у Чорткові росте кількість хворих на грип

Лікарні переповнені: у Чорткові росте кількість хворих на грип

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1000
З початку минулого тижня захворюваність на грип та ГРВІ у Чорткові та Чортківському районі росте щодня.
З ростом захворюваності значно виросла кількість звернень до сімейних лікарів і педіатрів та кількість пацієнтів, яких госпіталізовано. Лікарі працюють в напруженому та перевантаженому режимі. Інфекційний та дитячий відділи Чортківської лікарні переповнені.

Як повідомили в міській раді Чорткова, за останні два дні захворюваність на ці хвороби збільшилась в 2 рази у порівнянні з попередніми днями.

"Тільки офіційно щодня реєструємо більше 200 нових випадків захворювань на грип та ГРВІ. Станом на 21 січня захворюваність на грип та ГРВІ в Чортківському районі перевищує епідемічний поріг в 1,5 рази", – інформують в мерії.

З огляду на це, було вирішено тимчасово призупинити навчальний процес в загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладах району та міста на період з 22 по 27 січня включно. Також на цей період відмінено всі масові заходи.

На жаль, в Чортківському районі вже є смертельний випадок від ускладнень грипу-вірусної пневмонії (діагноз «Грип» підтверджено лабораторно). Померлий не мав щеплення від грипу.

Тернополяни
Переглядів: 1000


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: