Головна » 2019 » Січень » 2 » На Борщівщині лісник, який спричинив аварію та розтрощив стареньку автівку, ошукав постраждалого водія? (Доповнено)

На Борщівщині лісник, який спричинив аварію та розтрощив стареньку автівку, ошукав постраждалого водія? (Доповнено)

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 4434
У редакцію сайту "Звістка" звернулась наша читачка Світлана Р. (реальне ім’я та прізвище ред. відоме, але змінене задля її безпеки) з інформацією про автомобільну аварію, в якій постраждав її родич.

За словами жінки, 26 грудня її родич, водій старенького "Москвича", потрапив в автомобільну аварію, винуватцем якої став водій мінівена, котрий допустив зіткнення. Зіткнення трапилось поблизу магазину "Наталі" в Скалі-Подільській.

Світлана стверджує, що винуватець, який, за її словами, працює лісником в селі Іванків, спочатку обіцяв пенсіонеру, який був за кермом "Москвича", грошову компенсацію за розтрощений автомобіль, вимагаючи, щоб той взяв усю провину за аварію на себе, а після підписання європротоколу зник і не дає про себе знати.






Невдовзі після виходу в світ публікації в редакцію "Звістки" особисто звернувся Мар'ян Оліх, який написав, що дійсно працює лісником, але на момент аварії в автівці його не було, а за кермом перебував зовсім інший чоловік, який уже домовився з постраждалим власником "Москвича" та компенсував збитки.
Переглядів: 4434


Коментарі

0
1 Анатолій Томчишин   [Материал]
А ви добре дивилися відео зйомку ??? Куда виїхав москвіч (євро 5 ) .......

Имя *:
Email *:
Код *: