Головна » 2020 » Квітень » 22 » Листоношу з Борщівщини судитимуть за привласнення коштів пенсіонерів

Листоношу з Борщівщини судитимуть за привласнення коштів пенсіонерів

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2490
На лаві підсудних опинилася 52-річна мешканка Борщівського району – колишня працівниця одного із сільських поштових відділень.

Незаконні дії листоноші викрили співробітники Борщівського відділення поліції після звернення чоловіка, який не отримав своєї пенсії.В ході досудового розслідування було встановлено, що жінка, працюючи листоношою, отримувала у відділенні поштового зв’язку гроші, призначені для виплати субсидій та пенсій місцевим жителям. Проте кошти до адресатів не доходили. Працівниця підробляла підписи людей у платіжних відомостях та забирала собі їхню готівку. З’ясувалося, працівниця поштового відділення вчиняла афери з соцвиплатами неодноразово упродовж лютого цього року. Загалом їй вдалося привласнити більше 24 тисяч гривень.

Слідчі оголосили підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 191 (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні) та частинами 3, 4 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Під час розслідування жінка добровільно повернула всі незаконно привласнені кошти. На даний час досудове розслідування завершено, слідчі скерували обвинувальний акт до суду.

ТеНевс
Переглядів: 2490


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: