Головна » 2020 » Лютий » 18 » Літак з евакуйованими з Китаю українцями прилетить до Львова

Літак з евакуйованими з Китаю українцями прилетить до Львова

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1543
Літак, який уночі 18 лютого вилетить із "Борисполя" до китайського міста Ухань для евакуації громадян України та ще дев'яти держав з осередку зараження коронавірусом, сяде в аеропорту Львова на окремий перон, який розташований далеко від інших терміналів, повідомляє ТСН.

Літак, який уночі 18 лютого вилетить із "Борисполя" до китайського міста Ухань для евакуації громадян України та ще дев'яти держав з осередку зараження коронавірусом, прилетить уранці 20 лютого у Львів.

Про це ТСН повідомили в Міжнародному аеропорту "Львів". Літак зробить проміжну зупинку в Алмати.

За даними журналістів, евакуйованих будуть перевозити чотирма автобусами під охороною поліції та Нацгвардії. Чиновники вже провели онлайн-конференцію з тими, хто буде повертатися з Уханя, щоб розповісти їм подробиці евакуації та умови перебування на карантині.

Директор львівського аеропорту розповів журналістам, що літак сяде на окремий перон, який розташований далеко від інших терміналів, поряд із військовим аеродромом.

Евакуйованих українців оформлять за спрощеною процедурою і з трапа відразу посадять в автобус. Присутність персоналу буде мінімальною. Працівникам аеропорту видадуть захисні спецкостюми, санітарна служба надасть захисне оснащення і проведе дезінфекцію.

Куди повезуть українців з аеропорту, поки невідомо. Оскільки літак летить у Львів, ТСН припускає, що їх можуть розмістити на карантин десь у Львівській області.

За даними МОЗ, планують евакуювати 74 людей – 49 українців і 25 іноземців.

Евакуацією українців займається авіакомпанія SkyUp. Гендиректор компанії Євген Хайнацький повідомив, що рейс з евакуйованими громадянами повернеться в Україну вранці 20 лютого.
Переглядів: 1543


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: