Головна » 2018 » Серпень » 15 » Літальним апаратом, який розбився на Борщівщині, нелегально перевозили цигарки

Літальним апаратом, який розбився на Борщівщині, нелегально перевозили цигарки

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2430
Нагадаємо, 10 серпня внаслідок падіння дельтаплану, загинув пілот. Поліцейським вдалося встановити його особу. Це чоловік з Кіровоградської області, 1988 року народження.

Як повідомили у ГУНП, трагедія трапилася через порушення правил повітряних польотів. До ліквідації наслідків надзвичайної події рятувальники залучали 3 одиниці техніки та 11 бійців.

«Встановлено особу пілота, який 10 серпня загинув через падіння літака у Борщівському районі. Це житель Кіровоградської області, 1988 року народження. Щодо факту падіння літака відкрито кримінальне провадження за статтею 281 кримінального кодексу, порушення правил повітряних польотів. Тривають слідчі дії», – повідомив речник Нацполіції області Андрій Василик.

Поліцейські припускають: пілот міг нелегально перевозити сигарети. Оскільки біля літака були знайдені залишки пачок із цигарок.

Нагадаємо, трагедія трапилася поблизу села Панівці Борщівського району. Палаючий дельтаплан впав на очах у місцевих жителів. Вони викликали спецслужби, але допомогти пілоту не вдалося. Його тіло знайшли під уламками дельтаплану.
Переглядів: 2430


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: