Головна » 2017 » Червень » 1 » МАФи для обраних 2: чиновники Борщева не бояться народного гніву?

МАФи для обраних 2: чиновники Борщева не бояться народного гніву?

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1395
Здається, що ні міський голова Іван Кобилянський, ні секретар виконавчого комітету Ірина Мороз, ні інші посадові особи міської ради, які можуть похвалитись юридичною освітою та знанням права, не усвідомлюють, що ситуація уже давно вийшла з під їхнього контролю і потрібно нарешті визнати свою помилку.

Ще кілька днів тому, коли Борщівщина дізналась про методи управління керівників міста, секретар виконкому Ірина Мороз написала на своїй сторінці, що оскільки останнє засідання виконкому відбулося 24 травня 2017 р., то кінцевий строк оформлення його рішень спливає 31 травня 2017 року. А це значить, що ще вчора усі документи міський голова повинен був підписати і вони мали б появитись на сайті міської ради, створення і функціонування якого щедро оплачують платники податків - мешканці Борщівської громади.

Звісна річ, рішення виконкому з усіма прізвищами і адресами, де будуть встановлені кіоски, могли б опублікувати ще в день засідання виконавчого комітету, щоб продемонструвати цілковиту прозорість і відкритість влади. Однак держслужбовці вирішили піти іншим шляхом, відмовляючись надавати депутатам документи стосовно скандальних рішень та затягуючи сам процес публікації.

Підтвердженням цього став сьогоднішній візит окремих депутатів громади і активістів в кабінет міського голови Івана Кобилянського, який явно був спантеличений такою рішучістю народних обранців і при цьому навідріз відмовлявся нарешті покласти крапку в цьому конфлікті.

Відповідне відео опублікувала на власній сторінці депутат міської ради Христина Яворська, яка уже кілька днів разом з іншими депутатами оббиває пороги держустанови, намагаючись отримати рішення останнього виконкому, який за рівнем секретності більше схожий на засідання РНБО.



Переглядів: 1395


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: