Головна » 2017 » Червень » 5 » МАФи для обраних 3: кіоски розлітаються, мов гарячі пиріжки

МАФи для обраних 3: кіоски розлітаються, мов гарячі пиріжки

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 2735
Нарешті чиновники Борщівської міської ради зібрались з силами і таки опублікували рішення останнього виконкому, на якому члени цього органу виконавчої влади фактично одноголосно голосували за виділення дозволів на встановлення кіосків на території міста.

Кілька днів місто перебувало у якомусь дивному стані, адже пересічні мешканці Борщева зрозуміли, що їх майно, їх землю і власність можуть дуже легко розподілити між політичною елітою краю, родичами чиновників і цілком незнайомими людьми.

Так от, аналізуючи список тих, кому "пощастило" отримати дозвіл на розробку схеми, а простіше кажучи - встановлення кіосків на території міста, ми довідались, що
власниками омріяних дозволів стали не тільки мешканці міста, а й уродженці навколишніх сіл Королівка, Стрілківці, Бурдяківці та інших. Також в списку опинилось кілька пенсіонерів, яким уже "під 70", вчителі та студенти, родичі першої лінії діючих працівників окремих відділів міської ради та посадовців.

Звісна річ, на цьому можна і не акцентувати увагу, тим більше, що на власній сторінці лідер борщівської парторганізації "Батьківщина" Орест Ярема, підлеглі партійці якого контролюють виконавчий комітет і мають в ньому більшість голосів, заявив, що дозволи на встановлення МАФів виконком міської ради надає усім, хто виявив бажання, нікого не обмежує. При цьому, як зауважив Орест Ярема, потрібно лишень вибирати місце, яке не буде забороненим. Хто буде встановлювати цю "заборону" здогадатись не важко.

При цьому лідер "тимошенківців" не скупиться на звинувачення в бік своїх опонентів - "свободівки" Христини Яворської та представниці партії "УКРОП" Мирослави Галяс, які, власне кажучи, першими з народних обранців і здійняли галас довкола голосування останнього виконкому і завдяки яким місто дізналось, що за один день було видано майже три десятка дозволів. Простіше кажучи, якби не ця ситуація і не скандал довкола такого несподіваного прояву "благодійності" та турботи про добробут громадян, серед яких багато родичів чиновників з міської ради, ніхто б і не довідався про "щедрість" виконкому і, швидше за все, не було б обіцянок "надавати усім і усе".
Переглядів: 2735


Коментарі

0
3 22222   [Материал]
krasunia - Ульяна 28.03.1970 р.н. Овен, в 47 років ідіот той, .хто реєструється анонімом під своєю електронкою вказуючи свої особисті дані. (Інформація для звірки - ФЕЙСБУК Уляна Пасічник)

0
2 krasunia   [Материал]
За все що робиться в громаді - відповідальна партія Батьківщина і Ярема та його сатр                 ап Кобилянський

0
1 krasunia   [Материал]
Потрібно не хаотично роздавати кіоски кому не попадя, а зробити планування території міста, де що має бути і тоді роздавати. А зашибати бабки на роздачі землі під кіоски - ідіот буде.

Имя *:
Email *:
Код *: