Головна » 2017 » Травень » 31 » МАФи для обраних: борщівські чиновники бояться назвати імена "щасливчиків"?

МАФи для обраних: борщівські чиновники бояться назвати імена "щасливчиків"?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2945
Кіоскова епопея набирає обертів, а чиновники міської ради вперто намагаються робити вигляд, що усе нормально і нічого страшного не відбувається, мабуть сподіваючись, що ось-ось скандал довкола рішення виконкому вщухне і голова громади Іван Кобилянський спокійно і в повній тиші підпише рішення.

От тільки обуренню самих мешканців Борщева немає меж і уже сьогодні десятки підприємців, бізнесмени та звичайні люди, які мріють отримати свою частку загальнонаціонального багатства (землі під кіоск для ведення підприємницької діяльності), готові бігти в міську раду, щоб написати заяву на отримання заповітного дозволу. Вони і не відають, що саме в ці години окремі представники владної верхівки нашої громади ламають голови, розмірковуючи над тим, як же вчинити в цій ситуації.

Уже два дні поспіль чиновники відмовляються видати обраним громадою депутатам списки людей, яким так сильно пощастило почути омріяне "ТАК" від виконавчого комітету міської ради. Редакції вдалось отримати цей список з інсайдерських джерел і сьогодні він детально аналізується та перевіряється.

Так от, виявляється, що ледь не головними бенефіціарами стали окремі члени партії "Батьківщина".

Відразу кілька з діючих депутатів райради від партії Юлії Тимошенко отримали дозвіл на розробку схеми та її затвердження. І якщо на власній сторінці в соцмережах Орест Ярема заявив, що він, його родичі та друзі після цього скандалу офіційно відмовились від кіосків, то інші зберігають мовчання. Але що цікаво, наприклад, дозвіл на розробку схеми отримав депутат райради від "Батьківщини" та чоловік секретаря виконавчого комітету Мороз Р.М., дружина якого стала фігурантом відео і яка навідріз відмовилась надавати депутатам Яворській Христині та Галяс Мирославі інформацію стосовно осіб, які отримали дозволи.

Чим закінчиться уся ця історія ми зможемо дізнатись уже сьогодні, коли закінчиться термін публікації рішення виконкому.



Переглядів: 2945


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: