Головна » 2018 » Квітень » 25 » Маленькі борщів'яни висадили сотні дубів

Маленькі борщів'яни висадили сотні дубів

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1344
Ростуть дубки, пройдуть роки, щоб про дитячу працю зашуміти.

Здавалось, що ліс від радощів зустрічі з школярами, усіх покорив неповторними ароматами і пахощами, тішив око квітковою феєрією, милував слух казковим щебетом птиць. Ніби знав, що вони разом із дорослими, будуть висаджувати молоді дубочки.

Нещодавно відбулась незабутня зустріч лісівника Борщівського лісництва Сергія Онишка із учнями Борщівської ЗОШ 1-3 ст. №1, під керівництвом директора школи Смикової Людмили та педагогів Володимира Вуса, Галини Крупи та Алли Прокопишин.

Зустріч розпочалась із захоплюючої розповіді про все найцікавіше, що може відбуватись у лісі, яку функцію він виконує у житті людини, що дає людству. У формі ігрового діалогу із лісівником, учні усвідомили, що ліс необхідно берегти і примножувати, адже, це джерело кисню, енергії, краси, основа збереження грунтів та безліч необхідних життєвих потреб людини.

З препіднесеним настроєм школярики разом із дорослими висаджували саджанці, навчаючись премудрощів садіння. Ліс наповнив дитячі душі неповторною позитивною енергетикою. Дехто вирішив стати лісівником, хтось садівником, але всі одностайно вирішили берегти ліс та усі зелені насадження, примножувати флору і фауну.

Зустріч завершилась врученням школярам пам’ятних значків «Друг лісу», подяк, грамот за участь у зеленому дійстві.

Алла Прокопишин, вчитель-методист Борщівської ЗОШ 1-3 ст. №1

Переглядів: 1344


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: