Головна » 2017 » Лютий » 6 » Маленький борщівчанин Ярославчик Дунець створює чудові картини і потребує нашої допомоги

Маленький борщівчанин Ярославчик Дунець створює чудові картини і потребує нашої допомоги

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 7812
Історію маленького борщівчанина Ярославчика Дунця знає ледь не кожен мешканець нашого міста. Важка недуга стала абсолютною несподіванкою для батьків і близьких хлопчика, які з минулого літа не перестають боротись за одужання свого синочка.

А він терпеливо зносить усі процедури, числені курси хіміотерапії та намагається залишатись життєрадісним. І в цьому, як розповіла нам мама цього не по роках сильного і мужнього хлопчика, йому допомагає малювання. Картини, які розмальовує Славік - це розмальовка на полотні, зроблена у вигляді картини. До неї додаються пензлі і акрилові фарби. Зі слів пані Лілії, хворі на лейкемію діти, щоб забути про свій діагноз та болісні процедури, саме завдяки малюванню відволікаються від гнітючої лікарняної атмосфери та щоденних уколів, капельниць і аналізів.

"На даний момент ми проходимо підтримуючу хіміотерапію у відповідності до стандартів протоколу AML-BFM-2012р. Внаслідок прийому кожного дня таблеток "Thioguanine" у Ярославчика впали показники крові. Один раз на тиждень ми їздимо в Тернопіль на аналізи, щоб знати, яку дозу потрібно пити, 4 дні в місяць ми лягаємо в Тернопіль у лікарню для підколки хімії "Цитозар". Всього має бути 12 таких блоків, ми вже прошли 3. Наступного разу ми лягаємо в лікарню 13 лютого", - розповіла мама Ярославчика.

Батьки хлопчика звертаються до усіх небайдужих з проханням допомогти Ярославчику в боротьбі з важкою хворобою.

Усі, хто виявить бажання допомогти, можуть переказати кошти на картку "ПриватБанку":

4149497859765770 Дунець Ігор Ярославович (Призначення платежу: на лікування сина)

Контактний телефон: 098 243 50 53, 096 100 99 31

















Переглядів: 7812


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: