Головна » 2019 » Травень » 25 » Мама маленького Владика з Борщева просить допомогти їй вилікувати сина

Мама маленького Владика з Борщева просить допомогти їй вилікувати сина

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 3452
Дитина має важкі наслідки через передчасне народження

У 2015 на 29 тижні вагітності народився Владиславчик з вагою лише 1550 гр. В перший день життя лікарі ставили непогані прогнози, але на 3 день стан погіршився, реанімація, апарат ШВЛ, ураження ЦНС.

«В 1,5 місяці Владика прооперували перший раз, ретинопатія недоношених обох очкок другого ступеня, завдяки цій операції мій синочок добре бачить, але погано чує, також наслідки глибокої недоношеності, спочатку він зовсім не чув, але поступово слух відновлюється завдяки різним реабілітаціям. А потім в 3 місяці у Влада була друга операція, видалили жовчний міхур, бо була атрезія жовчних шляхів. Дитину нам врятували з того світу, але післяопераційні наслідки - у синочка білірубінова інтоксикація організму, діагноз набутий ДЦП», - розповідає мама малюка.

Зараз Владику 4 рочки, він веселий і позитивний, та вміє лише утримувати голову, намагається перевертатися.

«Реабілітологи кажуть, що в нього зараз гарні результати, і що при наполегливій праці його стан і можливості буде покращуватися і надалі. Сума, яка нам потрібна для проходження чергової реабілітації, майже 17 тисяч гривень», - каже мама дитини і просить про фінансову допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7573 4106 3081

Бачинська Ірина

Джерело
Переглядів: 3452


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: