Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Мандрівний фестиваль Docudays UA завітає на Борщівщину

Мандрівний фестиваль Docudays UA завітає на Борщівщину

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1040
Протягом наступних трьох місяців Мандрівний Docudays UA завітає до понад 200 міст і містечок України з найцікавішими документальними фільмами, дискусіями, зустрічами з режисер(к)ами та правозахисниками(-цями)!.

25 жовтня о 12:00 в Мельнице-Подільській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбудеться показ документальної стрічки "Рок-н-рольники", знятої голандським режисером Даном Болом. У минулому році фільм був визнаний найкращим дитячим документальним фільмом на Міжнародному фестивалі документального кіно в Амстердамі.

3 листопада о 12:00 в Борщівській центральній бібліотеці усі бажаючі зможуть переглянути документальну картину "Народжені бути вільними" – викривальне розслідування глобальної торгівлі дикими морськими ссавцями від трьох відважних журналісток-дайверок Ґаї, Тані та Юлії. Їхня подорож приводить нас до найвіддаленіших куточків Росії і вперше дозволяє глядачу побачити, як жахливо поводяться з китами, дельфінами та моржами, а також відкрити для себе корупцію, що пронизує цей жорстокий міжнародний бізнес.
Переглядів: 1040


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: