Головна » 2020 » Березень » 26 » Мародерство на біді: чому з Борщівської лікарні зникає найнеобхідніше?

Мародерство на біді: чому з Борщівської лікарні зникає найнеобхідніше?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4591
Мародерство - найгірше, що може бути в часи війни та епідемій. Але саме в такі похмурі часи, коли суспільна увага прикута до вкрай важливих речей та подій, деякі люди проявляють себе і свої потаємні "таланти".

Про шокуючий випадок в стінах Борщівської районної лікарні розповів на власній сторінці ветеран російсько-української війни Андрій Греськів.

"Прохання (поки що) надати відповідь або прокоментувати керівництву Борщівської лікарні факт крадіжки АХД 2000 (хірургічного антисептику) в хірургічному відділені. В час коли в країні епідемія короновірусу, коли не вистачає засобів захисту, коли гинуть люди. Прошу пана Гладкого пояснити або спростувати цю ситуацію. Крадіжка медичних препаратів під час епідемії то є МАРОДЕРСТВО!!!! Я вже мовчу про інші побори в лікарні.",- написав Андрій.

Щоб дізнатись, що насправді сталось в стінах медичного закладу, редакція "Звістки" кілька разів намагалась зв'язатись з адміністрацією Борщівської районної лікарні, але усі звернення вперто ігнорують і, схоже, спілкуватись не хочуть. Чому Віктор Гладкий та його заступники зберігають мовчання, залишається тільки здогадуватись.

Як вдалось довідатись редакції, вартість зниклого антисептика, орієнтовно 3 тисячі гривень.
Переглядів: 4591


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: