Головна » 2020 » Березень » 21 » Медикам Борщівщини потрібна термінова допомога людей доброї волі

Медикам Борщівщини потрібна термінова допомога людей доброї волі

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 7035
Коли світ протистоїть пандемії коронавірусу, першими на цей виклик відповідають медики, нерідко ризикуючи своїм здоров'ям та життям.

У ситуації, коли на Тернопільщині вперше зафіксовано випадок інфікування коронавірусом, а на онлайн-карті поширення коронавірусу в Україні кількість позначок з кожним днем зростає, питання забезпечення працівників екстренної (швидкої) медичної допомоги, стає не аби яким актуальним.

Редакції "Звістки" вдалось поспілкуватись з співробітницею та керівником Борщівської підстанції ЕШМД Людмилою Андрушків, яка відверто розповіла, що сьогодні вони потребують допомоги небайдужих людей, щоб мати змогу купити найнеобхідніші засоби для безпеки медиків та раньої діагностики ймовірних недуг у своїх пацієнтів.

Зокрема, кошти необхідні для купівлі дистанційних термометрів, пульсоксиметрів, респіраторів, захисних костюмів та інших речей, щоб не зупинилася робота швидкої допомоги.

"Дистанційним термометром змогли б вимірювати температуру тіла не торкаючись пацієнта, але ми про цей термометр лише чули. Потрібні пульсоксиметри - це апарат, який накладаємо на палець і вимірюємо частоту серцевих скорочень та кількість кисню в крові. Це дасть змогу виявити пацієнта з пневмонією (якщо кількість кисню в крові низька, то це свідчить про патологію легень)", - розповіла Людмила Андрушків.

Усі, хто мають бажання і можуть допомогти, переказуйте кошти на рахунок:

5168757318995265 Андрушків Людмила Петрівна



Редакція "Звістки" звертається з проханням до усіх небайдужих у цій ситуації допомогти нашим лікарям і фінансово підтримати тих, хто кожного дня ризикує власним здоров'ям та життям. Одночасно з цим просимо дотримуватись наступних правил, які можуть знизити ризик захворювання серед самих лікарів, щоб вони мали змогу і далі рятувати нас.

Переглядів: 7035


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: