Головна » 2017 » Грудень » 20 » Медики Борщева перекрили головну вулицю міста, вимагаючи виплатити зарплатню

Медики Борщева перекрили головну вулицю міста, вимагаючи виплатити зарплатню

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2849
Ситуація з виплатою зарплатні працівникам Борщівської ЦРКЛ стала настільки складною, що у медиків просто не залишилось іншого виходу, як в понеділок вийти на акцію протесту.

Щоб приверну увагу чиновників та керівництва району, близько трьох десятків працівників медичного закладу протягом майже двох годин блокували рух транспорту центральною вулицею міста, а саме біля дитячого садочку "Дзвіночок". Схоже на те, що протест подіяв, адже невдовзі до протестувальників приїхав головний лікар Олег Прокопович та бухгалтер закладу, які намагались переконати своїх підлеглих припинити акцію.

Лікарі та медичний персонал закладу розчаровані не тільки в керівництві району та громади, а й бездіяльності власного начальства, яке не здатне відстоювати інтереси пересічних медиків і пливе за течією, замість того, щоб шукати шляхи вирішення існуючої проблеми.

У приватних бесідах медики обурюються діями головного лікаря Олега Прокоповича, високими зарплатами та преміями лікарняного керівництва, а також обіцяють, що в подальшому будуть діяти більш радикально, щоб нарешті змусити рахуватись з їх потребами. Зокрема, за словами деяких лікарів, сьогодні, коли в медицині відбуваються кардинальні зміни та реформи, на носі створення госпітальних округів і майбутнє лікарні видається примарним, позиція очільника ЦРКЛ та інших керівників закладу залишається невизначеною, вони не бажають йти в ногу з часом і навіть не намагаються щось змінювати.

Випадковість чи ні, але в той самий день, коли медики перекрили дорогу, вони отримали часткову виплату заборгованості. Сьогодні працівники закладу отримали ще 20% зарплатні за жовтень. Одначе тішитись особливо немає чим, адже їм все ще боргують зарплатню за листопад та грудень. Чи виплатять її до кінця року, нині не відомо...

Фото: Ірина Мадзій
Переглядів: 2849


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: