Головна » 2020 » Жовтень » 8 » Мельничанка Галина Борщ: "Чи зможемо щось змінити на краще? Дуже сильно хочеться"

Мельничанка Галина Борщ: "Чи зможемо щось змінити на краще? Дуже сильно хочеться"

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 2108
Галино, розкажіть читачам про себе і чому, власне, вирішили балотуватись до ради Мельнице-Подільської ОТГ?

Якщо коротко, то народилась я 17 вересня 1983 року. У 2001 році закінчила школу та поступила в Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж. В 2008 році повернулась в Мельницю-Подільську, де і проживаю по сьогоднішній день. В мене велика і дружня сім'я: люблячий чоловік, троє прекрасних діток і люба мама. Власне кажучи, саме мої дітки і проблеми, які постійно виникають в школі і садочку, спонукали мене взяти участь у місцевих виборах в якості кандидатки у депутати до місцевої ради.

Ви щаслива мама трьох дітей, чи вистачить часу та сил на депутатську діяльність ?

Так, слава Богу, мої дітки здорові, розумні, тому я дуже щаслива мама. Пандемія і карантин зробили свою справу, я не мала можливості працевлаштуватись, адже дітки були півроку дома, а я була змушена доглядати їх. Часу і сил, повірте, на депутатську діяльність у мене вистачить. І якщо вдасться домогтись позитивних змін в громаді, то зі ще більшим рвінням буду працювати на користь людей.


Чи підтримують рідні і близькі Вас у прагненні стати депутатом і впливати на життєдіяльність громади?

Мій чоловік завжди підтримує моє бажання змінити щось на краще. З мамою у нас трішки різні погляди на майбутнє, бо їй просто важко повірити, що можна міняти оточуючий світ, що на місцевому рівні ми можемо реально впливати на якісь рішення, можемо бути ініціаторами змін. Але з моїм рішенням балотуватися в депутати точно не сперечались, навіть підтримали. А це, чесно, надихає. Я особисто вірю, коли є бажання і однодумці, завжди можна все виправити і досягти поставленої мети.


Галино, в політиці Ви людина нова, як гадаєте, зможете реально впливати на процеси і чи є у Вас команда однодумців, разом з якого можна змінювати громаду на краще?

Так, я активна людина і у мене є однодумці, з якими приємно працювати і в яких я впевнена. Чи зможемо щось змінити на краще? Дуже сильно хочеться. Політиці давно потрібні нові люди. Особисто у мене дуже загострене почуття справедливості... Щиро сподіваюсь, що це буде наш козир перед людьми, які хочуть справедливості і чесності від влади.

Чому для кандидатування обрали саме "Свободу"?

Я підтримувала партію "Свобода" завжди. І коли мені запропонували піти на вибори з цією командою, я погодилась. Тому дуже хочеться, щоб люди нас підтримали і якнайбільше «свободівців» стали депутатами майбутньої Мельнице-Подільської громади, в якій ми зможемо реалізувати найкращі наші ідеї і задуми.

Вірю, що сьогодні Мельнице-Подільській громаді потрібні молоді, активні та незаплямовані люди з чіткою життєвою позицією. Скажіть, яких нагальних рішень сьогодні потребує громад і на що потрібно звернути увагу депутатського корпусу та керівництва в першу чергу?

Передусім нашій громаді потрібне залучення інвестицій для розвитку інфраструктури і створення нових робочих місць. Ми повинні нарешті провести реконструкцію садочків і шкіл, модернізувати освітні заклади та сприяти розвитку закладів охорони здоров'я. Мусимо реально працювати над підтримкою багатодітних і малозабезпечених сімей, забезпечити соціальний захист різних верств населення громади, сімей Героїв загиблих на російсько-українській війні, Героїв Небесної Сотні. Майбутні депутати і керівники громади повинні робити все заради підтримки і розвитку малого і середнього бізнесу, адже саме завдяки цьому можуть з’явитись робочі місця та інвестиції, вдасться влити свіжу кров в економіку громади. Болючим питанням було і залишається жахливий стан наших доріг, над вирішенням якого також доведеться працювати.

Слава Україні! Героям Слава!
Переглядів: 2108


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: