Головна » 2020 » Лютий » 27 » Мер Борщева бореться з конкурентами за допомогою поліції, а рідним однопартійцям він остогид?

Мер Борщева бореться з конкурентами за допомогою поліції, а рідним однопартійцям він остогид?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 16
Переглядів: 3703
До початку виборчих перегонів ще дуже далеко, але, видається, ті, хто звик бути при владному кориті останні десятиліття, щедро діливши народні гроші та інші матеріальні багатства між кількома могутніми сім’ями району, не збираються відмовлятись від можливості вкотре стати владою. І якщо довірливий читач подумав, що на теренах Борщівщини розпочнеться праймеріз і від різних політичних сил оберуть найкращого і найдостойнішого, то він дуже сильно помиляється. Питання, хто має стати новим керманичем найбільшої об’єднаної громади в Борщівському районі, схоже, знову вирішать в одному з елітних ресторанів на околиці Борщева. Так уже повелося, така місцева традиція.

У цій боротьбі усі засоби підійдуть, всі методи – хороші. Залякування, погрози, шантаж та тиск через правоохоронців, які, на превеликий жаль, часто є лишень одним із інструментів політичного переслідування іншодумців.

В редакцію “Звістки” надійшла доволі цікава інформація про те, що кілька днів тому міський голова Борщева Іван Кобилянський звернувся в місцеву поліцію із заявою, в якій просить правоохоронців знайти та покарати людей, які посміли розклеїти по стовпах в населених пунктах громади заклик прийти на його звіт та допомогти кинути в смітник. Заклик був підписаний, нібито, представниками політичної партії “Сила людей”. Але, що дуже цікаво, у своїй заяві, як стверджують наші джерела, міський голова чітко вказав, що у вчиненні цього страшного злочину він підозрює голову громадської організації Рідна Борщівщина – Романа Домітрака. Поліція, звісно, розбереться, але в цій історії є кілька цікавинок.

Листівки, якщо вірити нашим джерелам, були розклеєні 20 лютого, за день до звіту Івана Кобилянського, який відбувся 21 лютого. На власній сторінці самого голови Рідної Борщівщини значиться, що саме 20 лютого у нього день народження. Не відкидаємо, що замість приймання гостей та вітань, звинувачений мером депутат міг бігати містом чи селами, щоб робити капості голові громади. А чим ще зайнятись у день свого народження, адже гості зачекають, а рідні і друзі сприймуть нормально відсутність іменинника за святковим столом.

Не виключено і те, що після відмови голосувати за дорогу автівку для Івана Кобилянського та привселюдного вручення іграшкового позашляховика, Роман Домітрак став для нього ледь не головним ворогом. Тому, кого звинувачувати і на кого скаржитись в поліцію, варіантів зовсім не багато.

Але, що викликає найбільше підозр, так це події на самому звіті голови Борщівської міської ради. Вперше за останні кілька років очільник районної “Батьківщини” Орест Ярема публічно визнав, що він та партія помилились, коли обрали кандидатом на посаду мера та допомагали своєму однопартійцю Івану Кобилянському. Конфлікт між Орестом Яремою, який на цьому самому заході відверто заявив, що новим кандидатом від політичної сили буде знаний бізнесмен та підприємець Ігор Чопик, який поки що не встиг погрязнути в скандалах та є не таким токсичним для виборця “Батьківщини”, назрівав давно. Тільки тепер, коли настав час братись за підготовку до виборів, ймовірно, згадувані вище методи та засоби стали в нагоді.

Аналізуючи виклики, перед якими опинився діючий мер, можна зробити висновок, що йому буде дуже важко. При тому, що колишні однопартійці бачать в ньому ворога та конкурента, він наживає собі і інших противників, яких закидує звинуваченнями та намагається переслідувати з допомогою правоохоронців.


Переглядів: 3703


Коментарі

0
16 Павло   [Материал]
А шо хотіти від парочки пасічник і чепесюк партія рогів, шо їх хтось люстрував, вони ще себе покажут, хто з ними звяжеся то не раз пожаліє, ще ті аферисти

0
15 Петро   [Материал]
Мадам де Помпа Дура(УЛЯся ПАСічник)
поможе ромі сісти.Чепесюк викупився а в роми мозги не ті !

0
14 Петро   [Материал]
Героям слава!!!
Від кримінальних проваджень,що відкриті проти РОМИ не спасе ні люба Теща ні посада МЕРА

0
13 Леонід   [Материал]
Кобилянський завжди Мером не буде,дивлячись на ці коментарії його в суді буде чекати дуже багато справ-за які йому прийдеться відповідати.
СЛАВА УКРАЇНІ

0
12 Андрій з ...   [Материал]
Рома вперед!!! поки кримінальні справи не в суді В МЕРА ІМУНІТЕТ


1 2 3 4 »
Имя *:
Email *:
Код *: