Головна » 2022 » Січень » 16 » Мер Борщева Ігор Чопик оголосив війну тим, хто посмів мати власну думку і не підтримав бездарні ініціативи влади

Мер Борщева Ігор Чопик оголосив війну тим, хто посмів мати власну думку і не підтримав бездарні ініціативи влади

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2626
Нездатність сприймати критику та мстивість, схоже, стали такими ж вірними супутниками Ігоря Чопика, як відсутність тактовності та тиранічні нахили. Не встигли вщухнути пристрасті після позавчорашнього виконкому, на якому міський голова та профільна заступниця Уляна Пасічник намагались схилити членів комітету до прийняття рішення стосовно скасування фінансування програм, покликаних сприяти розвитку спорту та дитячих гуртків, як Ігор Чопик взявся мстити своїм опонентам та старостам, котрі пішли проти безглуздих ідей влади.

Невдала спроба переламати через коліно представників відразу кількох фракцій, які не побоялись висловити власну позицію, закінчилась прямим політичним та адміністративним тиском. Підтвердженням цього став ініційований міським головою проект рішення, яким Ігор Чопик хоче притягнути до дисциплінарної відповідальності та оголосити догану двом старостам від “Свободи”. Першими, але точно не останніми жертвами політичної тиранії міський голова обрав Ярослава Кучера та Віталія Тимківа, які були одними з тих, хто відмовився підтримати абсурдне рішення про скасування фінансування програм і які публічно виступили проти позиції мера, продемонструвавши, що існують принципи, яких варто дотримуватись, навіть якщо тобі погрожують та намагаються тиснути.

З власних джерел "Звістці" стало відомо, що в кабінеті міського голови побували й деякі інші старости, які посміли піти проти Ігоря Чопика, до окремих були проведені виїзні перевірки, як елемент залякування. Однак, саме свідчення того, що через рік після сходження на уявний престол, коли, здавалося б, будь-який міський голова мав би налагодити ефективний діалог з депутатами та представниками виконавчого комітету, в Борщеві розпочалася політична криза, говорить про нездатність міського голови мислити та діяти конструктивно.

Можливо, що саме після цього політичного декадансу, який розпочався з потрясінь та протистояння, в Борщівській громаді настане катарсис діялогу та примирення. Втім, чи вірить ще хтось в те, що можливо мати справи з настільки тиранічним і деструктивним політиком, як Ігор Чопик, питання риторичне.

Переглядів: 2626


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: