Головна » 2018 » Травень » 7 » Мер Борщева втратив апетит та перестав спати?

Мер Борщева втратив апетит та перестав спати?

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3868
Історія, яка минулого тижня сколихнула усе місто та громаду, схоже на те, отримала нове продовження.

Звинувачення, які посипались на керівництво Борщівської ОТГ в соціальних мережах та підозри в стосунках сексуального характеру, змусили Івана Кобилянського звернутись в поліцію, щоб захистити свою честь та гідність. Одночасно з цим таємничий персонаж Jack Averman став ледь не героєм народних переказів та не перестає інтригувати, на цей раз виклавши в мережу дуже цікаві та промовисті світлини.

Мабуть міський голова Борщева уявив себе володарем не тільки міста, а й Всесвіту, забувши, що обираючись на посаду мера, дав мовчазну згоду на прискіпливе ставлення до нього та його дій зі сторони громадськості.

Щоб змусити незгідних замовкнути, головний політичний діяч Борщева звернувся в місцеву поліцію, вимагаючи від правоохоронців "прийняти міри" до депутата міської ради та голови фракції "Свободи" Христини Яворської, її матері Наталії Яворської та депутат райради - "свободівки" Тетяни Іванюк. Цікаво, які саме міри, на думку очільника міста, повинні приймати поліцейські? Електрошок, примусові роботи чи арешт з наступним розстрілом при спробі втечі?



Схоже на те, що страх перед розголосом досяг свого апогею і амбівалентність у словах та вчинках провокують одного з лідерів "Батьківщини" на відчайдушні кроки та намагання тиснути не тільки на своїх політичних опонентів, а будь-кого, хто посміє звинуватити міського голову в непрофесіоналізмі та хабарництві.



Що це означає, шановні читачі?

З цього моменту кожен, хто посміє назвати Івана Івановича непрофесіоналом чи хабарником, а тим більше буде створювати чи поширювати негативну інформацію про міського голову, може очікувати на проблеми з законом. Адже у мера через це погіршується апетит, починається безсоння і підвищується тиск.

Чи можлива в будь-якій іншій цивілізованій країні ситуація, коли керівник такого рангу звертається в поліцію, щоб правоохоронці тиснули на когось і змушували більше ніколи не поширювати негативну інформацію?

Щось подібне може відбуватися в сучасній Росії, але ж Україна давно прагне стати часткою Європи, для якої свобода слова давно є, була і буде залишатись основою основ.

Фото Jack Averman
Переглядів: 3868


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: