Головна » 2020 » Січень » 5 » Мешканці Борщева скаржаться на бездіяльність місцевого РЕМу

Мешканці Борщева скаржаться на бездіяльність місцевого РЕМу

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2041
Громадяни очікують надання якісних житлово-комунальних послуг від підприємств, що зобов’язані їх забезпечувати на відповідному рівні, тим більше, що за ці самі послуги ми платимо з кожним роком усе більше.

Мешканці Борщева скаржаться на бездіяльність місцевих енергетиків, які не реагують на проблему з постійними аварійними відключеннями електроенергії.

Ледь не щодня, судячи з допису Володимира Тимчука, який надійшов на адресу "Звістки", він та сусіди, які живуть по вулиці Степана Бандери, змушені миритись з відключенням електроенергії у своїх оселях.

Крім того, як розповів редакції Володимир, подібна проблема існує давно, а з погіршенням погодних умов вона взагалі стала катастрофічною.

"Сьогодні 5.01.2020 у місті Борщів по вул.С.Бандери з появою вітру знову пропало світло у будинках 28,30,32,34,36. Коли ми звернулися в РЕМ нам сказали обоже це знову той трансформатор ,але пройшло 1,5 години і світло появилося.Через 2 години воно знову пропало. Цього року це вже вчетверте така ситуація . Прошу міську раду і Борщівський РЕМ вирішити дану проблему.", - написав у своєму дописі Володимир Тимчук.

Чому енергетики, які отримують колосальні прибутки, не здатні замінити старе обладнання чи забезпечити його безперебійну роботу, питання, швидше за все, риторичне.
Переглядів: 2041


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: