Головна » 2017 » Березень » 9 » Мешканці Борщівщини не дуже привітно зустріли нардепа Олега Барну

Мешканці Борщівщини не дуже привітно зустріли нардепа Олега Барну

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2807
5 березня в село Горошова знову завітали народний депутат Олег Барна зі своїми помічниками, щоб поспілкуватись з місцевими мешканцями, висвітлити свою позицію та похизуватись тим, що насправді вони з народом і для народу пахають в поті чола.

Взявши слово одним з перших, нардеп Барна досить довго розповідав людям, що насправді він виступає за те, щоб інтереси громади були на першому місці, що свого часу саме він став ініціатором ретельного вивчення необхідності спорудження ГЕС на Дністрі. Для людей, які "не в темі", могло б навіть здатись, що він справді білий і пухнастий, що з такими народними обранцями нам не страшні ні корупціонери, ні олігархи, ні окупанти. Тільки чомусь місцевий люд і активісти, які слухали виступ Олега Степановича, зовсім по-іншому сприйняли його слова, а деякі навіть гучно обурювались і згадували попередні виступи.

Не приховуючи емоцій та свого розчарування, звичайні люди та активісти-екологи, які приїхали, щоб вкотре засвідчити свою категоричну незгоду зі спорудженням каскаду ГЕС на Дністрі, відверто звинувачували Олега Барну і його помічників в маніпуляціях, називали брехунами і лобістами інтересів багатих замовників.

Повернувшись з Борщівщини, Олег Степанович не став церемонитись зі своїми критиками, написавши доволі обширний і емоційний пост на власній сторінці під заголовком "МАСОВИЙ ПСИХОЗ МІСЦЕВИХ ПАРТІЙНИХ ІМПОТЕНТІВ СВОЇХ КИЇВСЬКИХ КЛОУНІВ ЧИ ЇХ ЗАРОБІТЧАН МОЖЕ ЗУПИНИТИ ЛИШЕНЬ МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА ВИБОРІВ", назвавши недолюдями та брехунами тих, хто посмів його критикувати.

Мабуть забув народний депутат, що свого часу ці люди, у яких він заочно діагностував психоз і яких звинуватив в поширенні брехні, голосували за нього і вірили, що він зможе щось змінити в цій країні.

































Відео: Віктор Сайлер
Переглядів: 2807


Коментарі

0
1 Влад   [Материал]
Україна помирає-так ,так,дві кроваві рани є в неї а це перша коли одні найкращі люди масово залишають країну зневірившись за 25 років в тій політиці корупції та зневаги та друга рана це цвинтарі .В 2005 році повіривши тим зрадникам як Іуда Ющенко заробітчани свої гроші розпочали завозити в Україну розігрівши економіку але після всіх зрад та політики теперішньої влади проти власного народу вони стали залишатись в тих країнах де заробляли та вивозить свої родини ,З ким залишитесь то панове владо?З пенсіонерами та каліками та роздутим апаратом чиновників та силовиків.

Имя *:
Email *:
Код *: