Головна » 2020 » Червень » 4 » Мешканці Борщівщини вимагають забезпечити їх водою

Мешканці Борщівщини вимагають забезпечити їх водою

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1202
Доступ до чистої води – право кожного і має бути забезпечено для всіх.

Саме цього домагаються мешканці Скали-Подільської, які створили та підтримують петицію до влади селища з вимогою забезпечити їх безперебійним водопостачанням.

"Багаторічна проблема з водопостачанням вже стала нормою у Скалі-Подільській, проте під час пандемії почала становити небезпеку для життя і здоров"я жителів, адже люди не можуть повноцінно дотримуватися правил особистої гігієни. Проблеми з водою почалися після демонтажу водонапірної вежі. Постійні поломки і перепади тиску залишають без води сотні людей. В деяких будинках містечка вода є декілька годин за добу, та й то в ночі. Для забезпечення елементарних потреб,жителі змушені самостійно приносити воду з джерела,відстань до якого 2 км. І не зважаючи на це люди сплачують за водопостачання згідно встановлених тарифів. Згідно Закону України "Про питну воду та питне водопостачання", припинення постачання води є неможливим,навіть при наявності заборгованості. Враховуючи усе вищезазначене, вимагаємо негайно відновити законне право мешканців на забезпечення питною водою шляхом довозу в місця, де мережа водопостачання вийшла з ладу. Довіз здійснювати до відновлення повноцінного водопостачання. Разом з тим вимагаємо провести капітальний ремонт водогону до кінця поточного року, а також для контролю над процесом виконання робіт створити робочу групу з місцевих депутатів, які будуть слідкувати за виконанням даних будівельних робіт.
" ,- йдеться у тексті петиції.

Кожен бажаючий може підтримати ПЕТИЦІЮ і цим самим допомогти мешканцям селища Скала-Подільська у забезпеченні їх безперебійним водопостачанням.
Переглядів: 1202


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: