Головна » 2020 » Лютий » 17 » Мешканця Борщівщини псевдобанкіри ошукали на 20 тисяч гривень

Мешканця Борщівщини псевдобанкіри ошукали на 20 тисяч гривень

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1412
Поліцейські Тернопільщини задокументували факт шахрайства вчиненний щодо жителя Борщівщини. Потерпілий повірив додзвонювачу й як наслідок позбувся заощаджень.

До краянина зателефонував невідомий та представився співробітником фінансової установи. Чоловік повідомив, що банківський рахунок власника заблоковано, й аби його активувати необхідно уточнити персональну інформацію.

Незнайомець увійшов у довіру та дізнався всі необхідні дані для вчинення протиправного.

Таким методом псевдопрацівники банку ошукали мешканця Борщівського району на 20100 гривень.

Майже щодня до правоохоронців надходять заяви від краян, які потерпіли від такого роду афер. Розкрити такого роду шахрайства доволі складно. Зловмисники, які вчиняють афери із банківськими картками, роблять свою справу швидко. Допоки потерпілий виявить, що його ошукали, гроші уже безслідно зникають з його рахунку.

Аби не потрапити на гачок такого роду шахраїв, поліцейські радять бути уважними. Працівники банку не телефонують клієнтам, щоб дізнатися інформацію про пароль та особисті дані. У разі такої ситуації і коли названий працівник дзвонить зі звичайного номера мобільного телефону, завершуйте розмову і передзвоніть за номером банку.

Якщо ви все таки потрапили на гачок шахраїв, не зволікайте, телефонуйте на лінію «102».
Переглядів: 1412


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: