Головна » 2020 » Квітень » 22 » Мешканцю Борщівщини, який порушив умови самоізоляції, щоб посадити город, присудили 17 тисяч штрафу

Мешканцю Борщівщини, який порушив умови самоізоляції, щоб посадити город, присудили 17 тисяч штрафу

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4808
Минулого тижня відбувся судовий розгляд справи, головним фігурантом якої став мешканець Борщівщини, котрий 27 березня прилетів з Республіки Казахстан в Україну, але 6 квітня вирішив порушити умови самоізоляції, щоб посадити грядку.

В судовому засіданні чоловік провину визнав частково та пояснив, що поїхав садити грядки на земельній ділянці, яку орендує його сім`я, оскільки має на утриманні дружину, яка в даний час вагітна і йому немає кому допомогти. За час перебування на самоізоляції всього цей один раз покинув місце проживання.

Вину визнав частково тому, що при відібранні згоди на самоізоляцію йому належним чином не роз`яснили умови її відбування.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.44-3 КУпАП та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 1000 (одна тисяча) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 (сімнадцять тисяч) гривень.
Переглядів: 4808


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: