Головна » 2020 » Лютий » 1 » Мешканець Борщева звинувачує єгеря у погрозах близьким, а поліцейських - у фальсифікації справи

Мешканець Борщева звинувачує єгеря у погрозах близьким, а поліцейських - у фальсифікації справи

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4013
"Я , Осадчук Тарас Володимирович , вже не вперше стикаюсь з беззаконням і звинуваченні невинних людей в нашому м.Борщів, але про це пізніше…

Спершу хочу розповісти про жителя с.Мушкатівка по імені Володимир Балюх , який працює в Борщівському лісництві єгерем і отримує зарплатню з податків простих людей.

Ви будете дуже здивовані наскільки в нашому , здавалося б , зовсім тихому і мирному місті процвітає безнаказанність і нечестивість представників державної влади.

Розпочнемо з єгеря , біографія якого сповнена злочинними вчинками , руки по лікті в крові людей , яких він в минулому , так би мовити , захищав і тварин , яких він тепер так би мовити захищає, але детальніше пізніше .

Ми з цим «катом» вперше перетнулись 13 грудня 2019р , коли він зачепив своїми нечистивими діяннями близьких мені людей . Біля фігури Ісуса Христа, по вул.Степана Бандери сталось ДТП з винни пяного водія , коли водій усвідомив що натворив , одразу ж подзвонив до Балюха і попросив про домогу , після того приїхав його «покровитель» і дав настанови щодо подальших дій , а саме зникнути з місця ДТП і потім заявити про те , що в нього заболіла голова і з цієї причини йому довелось піти до лікаря. Так Гореч Михайло (випивший водій) і зробив . Після чого єгерь представився потерпілим працівником прокуратури і заявив їм , що він викликав евакуатор і вони зобов’язані як винні у ДТП ремонтувати іномарку пяного водія . Перелякані потерпілі оплатили евакуатор , ціна якого складала 800грн. і доставили іномарку, а також свою машину до мене на сервіс, тому , що я є майстер кузовних робіт . Я почав з машини злочинця М. Гореча , бо так попросили перелякані Балюхом потерпілі.

Я був приголомшений кількістю пляшок від пива в його машині і тоді одразу ж зрозумів чому Михайла заболіла голова після створеної ДТП.

Поспілкувавшись з його знайомими та друзями , мені одразу стало все зрозумілим. Виявляється , його життєва позиція заключаться в тому , щоб не сідати за кермо в тверезому стані , а коли виникають якісь проблеми пов’язані з цим, то на допомогу приходить вище згаданий минулий ДПС-ник Балюх.

До речі, Михайло Горяч з ним розраховується рибою, але звідки він її бере в с.Мушкатівка в такій кількості , можна тільки здогадуватись.

Пізніше я поспілкувався з порядними поліцейськими і юристом, та зрозумів , що мої близькі не зобов’язані нікому нічого ремонтувати та вирішив віддати власникові його автомобіль, але це виявилось дуже не просто .

Посипались погрози моїм близьким і в тому числі мені самому про розправу над нами, до речі, є аудіозаписи телефоних дзвінків.

Ці виродки мали велику надію на подальшу безнаказанну їзду , а Балюх на поставку риби.

Великою проблемою було передати автомобіль Михайлу Горячу.

Я неодноразово привозив дільничого , щоб він посприяв цьому , але ніяк не могли найти спільної мови з алкоголіком.

Останій раз я взяв йому пиво, аби так би мовити , з ним мирно розійтись і щоб він погодився при дільничому і свідках забрати від мене свій автомобіль і зняти з мене відповідальність за нього.

Знову спроба виявилась марною , адже на зустріч з дільничим він знову появився напідпитку і прихватив з собою гоб компанію собі подібних алкоголіків. Тому мирний кінець його вже не цікавив . Алконавт почав заявляти дільничому Вівчару В.Р , що в його автомобілі я викрав 1000$. Одним словом , довгий період я не міг виродку віддати його автомобіль, аж поки Атаманчук М.В не порадив наступне :

1)Дзвінок-аудіозапис до виродка ;

2)Відео (2 свідка і тд.)

Коли цей не зовсім «адекватний» чоловік побачив свій побитий автомобіль на роздоріжжі , біля заправки «WOG» , тоді вирішив подзвонити мені і поцікавитись , що це означає і на що я відповів , що ключі від автомобіля в рай-відділку поліції. Це його дуже розлютило і він вирішив серйозно за мене взятись, після чого поїхав в поліцію і написав заяву на мене зі звинуваченням у викрадені з ДТП його автомобіля. На що спромоглись пропиті мізки , то й придумали.

Це тривало не день і не тиждень, і не мало часу, нервів , грошей, та здоровя пішло на те , щоб владнати цей безлад , який породили виродки Балюх і йому подібний громадянин Горяч .

2 із 2

Настільки простіше б було тоді , коли б все відбувалось згідно закону , якби не появився цей Борщівський «єгерь», не відпустивши з ДТП працівників поліції. Після чого б випивший водій оплатив ремонт обох машин ( 1500+800$ + 800грн евакуатор).

Щоб ви розуміли чому я це розголошую , а я зараз вам все поясню коротенько: ( Балюх має багато друзів серед поліцейських в м.Борщів, тому я не намагався відшукати там справедливості.

У прокуратурі мене відправили в поліцію, а стріляти у виродка з рушниці також не є виходом з ситуації.

Залишається тільки поширювати цю історію серед людей, на телебаченні та мережі інтернет. Можливо, тільки так вдасться наказати виродків .

На останок бивший ДПС-ник Балюх, разом з дільничним Скачелясом І.Я вирішили сфабрикуватити проти мене справу про домашнє насилля. Після чого у мене взяли відбитки пальців на руці та передали справу в районний суд м.Борщів.

На щастя , наш суд вже не такий продажний , як це відбувалось раніше. Там почали появлятись порядні і високо-моральні судді, а саме (Губіш Оксана Антонівна)

Я ніколи не сподівався побачити таке в нашому судді. Представник влади , тобто суддя осоромлює іншого представника влади, дільничого Скачеляса, та все заради захисту простої людини , а саме мене.

За відсутністю складу злочину справу закрили, а осоромленний підданий Балюха (Скачеляс) просто вибіг з залу судду.

Я з цього зробив висновок, що все ж невелика надія є на хороше і вільне від страху та нечисті майбутнє. Бо все ж таки є совісні та добропорядні люди в суді та поліції,

Не все так запущено, як було за президента Ющенка чи Януковича.

Але не все так гарно тому , що «єгерь» Балюх Володимир повпливав на дільничого Скачеляса пришити мені якесь надумане домашнє насилля , в свою чергу Скачеляс попросив дільничого Вівчара В.Р зняти з мене відбитки пальців на руці.

А висновок з цього такий: Вівчар В.Р зображений на біг-борді біля заправки «WOG» є підлеглим Скачеляса Івана . Заправляє цим всім безладом Борщівський «єгерь» - Балюх Володимир. Тобто , люди в яких руки по лікті в крові і беззаконні мають найбільший вплив. Прошу всіх кому не байдуже , те що злочинці розгулюють на волі , допомогти мені поширити цю інформацію, а тих хто живе за принципом «моя хата скраю - я нічого не знаю» забути все , що ви взнали.

Це кінець першого звернення до думаючих людей. Ставте лайки , та я вам розповім як так званний працівник прокуратури в минулому пяний на службовій машині , в службовому ж вбрані в результаті ДТП вбив людину та зовсім не ніс відповідальність за цей випадок.

Також жителям с.Мушкатівка , сім‘ї Януш , він в нетверезому стані побив і покалічив дідуся , просто задля розваги , після чого дідусь невдовзі помер.

А ще цікавим буде те , як «єгерь» захищає природу та торгує тушонками з дикого звірця .Я маю деякі фото та відео-докази , а ще аудіозаписи , які підтверджують те , що є вище сказаним.

Тому запевняю вас , що далі буде не менш цікаво.

Допоможіть мені це поширити в інтернеті та соціальних мережах , а також на телебаченні", -написав у своєму дописі Тарас Осадчук.

Редакції "Звістки" вдалось дізнатись, що в ДП Чортківський лісгосп немає працівника з іменем Володимир Балюх, одначе є працівник Володимир Белюх, який дійсно є мешканцем села Мушкатівка і працює на посаді мисливствознавець. Також свого часу він справді працював в правоохоронних органах Борщівського району, а тому не виключено, що у нього збереглись хороші стосунки з нині діючими поліцейськими, не кажучи уже про те, наскільки правоохоронці, прокурори та судді полюбляють полювання.

Крім того, ми вирішили звернутись за коментарем до автора допису, який підтвердив, що згадуваний чоловік дійсно погрожував його близьким. На запитання, чому ж він не звернувся з відповідною заявою до правоохоронців, Тарас відповів дослівно, що заяву в поліцію подавати не було сенсу, бо і так це все проходить через руки Володимира Белюха.

Вирішили ми звернутись і за коментарем до керівника Борщівського ВП Андрія Свинарчука. Але головний полісмен Борщівщини проігнорував наше звернення і не прокоментував звинувачення мешканця міста стосовно його підлеглих у фальсифікації справи.
Переглядів: 4013


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: