Головна » 2019 » Листопад » 19 » Мешканець Борщівщини, який зник в Польщі, нарешті знайшовся

Мешканець Борщівщини, який зник в Польщі, нарешті знайшовся

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2050
Кілька днів тому "Звістка" писала про зникнення борщів'янина Володимира Пиняка, який працював в Польщі і зник безвісти напередодні свого повернення в Україну.

І от сьогодні нам вдалось довідатись, що Володимир нарешті вийшов на зв'язок зі своїми рідними.

Як розповіла редакції видання Маріана Кучер, сестра чоловіка, на початку місяця Володимир мав виїжджати додому, вже мав білет, але не приїхав, його телефон не відповідав. Через 2 дні до них подзвонила жінка, що її подруга у Варшаві знайшла документи на його ім'я і відкриту сумку в парку з речами і одягом. Жінка сказала, що може віддати речі коли приїде, а також може допомогти хіба оголошеннями в інтернеті. Сама ж жінка працює в Кам'янець-Подільському університеті. Вони із студентами почали розміщувати оголошення по різних соціальних мережах, але особливих результатів не було. І все ... І новин ніяких... Ніхто нічого не чув і не бачив, консульство нічим допомогти не могло, не в їх компетенції. А сьогодні Володимир передзвонив, сказав, що живий і здоровий, що скоро приїде. Розповів рідним, що мав виїхати ще два тиждні тому, але у вечір від'їзду невідомі вихопили сумку з усіма речами та документами і втекли. За словами чоловіка, розмовляли вони українською. Відповідно, ні подзвонити без телефону, ні приїхати без грошей, ні піти в поліцію без документів.

"Добре, що мову знає, бо вже багато років їздить на заробітки. Тому ще пішов на декілька днів підзаробити на дорогу. Ще в Польщі, але скоро буде виїжджати додому.",- додала Маріана.

Переглядів: 2050


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: