Головна » 2016 » Серпень » 31 » Мешканець Борщівщини здав полісменам цілий арсенал боєприпасів

Мешканець Борщівщини здав полісменам цілий арсенал боєприпасів

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1264
Аби уникнути неприємностей з Законом, мешканець Борщівщини, здав набої та броєприпасти поліцейським місцевого відділу поліції.

Житель району знайшов небезпечні предмети на земельній ділянці. Чоловік приніс до відділку 1 бойовий патрон 9 калібру, 17 гільз різного калібру для бойової та травматичної зброї, 11 осердь для стрілецької зброї та корпус від гранати.

Розповів, що виявив в землі під час польових робіт. Він вирішив одразу віднести небезпечні знахідки в поліцію, аби ті не потрапила до рук дітей чи недобросовісних громадян.

Правоохоронці вилучили набої та направили на експертизу до Тернопільського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відомості про подію внесли до єдиного реєстру досудового розслідування згідно статті 263 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Тривають слідчі дії.

Працівники поліції нагадують мешканцям краю, що відповідно до ч. 3 статті 263 Кримінального кодексу України особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняється від кримінальної відповідальності. Тож, аби уберегти себе від покарання, необхідно добровільно здати зброю та боєприпаси до найближчого відділу поліції. Місячник добровільної здачі зброї триває.
Переглядів: 1264


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: