Головна » 2017 » Вересень » 26 » Михайла Сохацького нагородили за вагомий внесок в розвиток туризму

Михайла Сохацького нагородили за вагомий внесок в розвиток туризму

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1276
Урочистості з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні відбулися сьогодні, 26 вересня, у Тернополі. Напередодні свята туристичну родину зібрав разом відділ туризму Тернопільської ОДА.

Як зазначив під час вітального слова начальник відділу туризму ОДА Назар Яворський Всесвітній день туризму і День туризму в Україні відзначається 27 вересня, але туристичну родину традиційно збирають напередодні свята для того, щоб відзначити кращих і підсумувати спільну роботу. І хоча це ще не кінець календарного року, але все одно про певні здобутки вже говорити можна.

Водночас, він підкреслив, що Тернопільщина туристична стає все більше популярною. І цього року туристичний потенціал області вже представляли на міжнародних виставка та на виставках за кордоном. Зокрема, Тернопілля було представлене в Польщі, в Німеччині на виставці ділового туризму, а також на виставці в Грузії.

Тож, з нагоди свята грамотою обласної державної адміністрації «За вагомий внесок в розвиток туризму в області, сумлінну працю та високий професіоналізм» нагородили і відомого борщів'янина, археолога та директора Борщівського обласного комунального краєзнавчого музею Михайла Сохацького.


Переглядів: 1276


Коментарі

0
1 Андрій Русенко   [Материал]
Вітаю Михайла Петровича і дуже радий за нього!

Имя *:
Email *:
Код *: