Головна » 2020 » Лютий » 7 » Міст у Лисівцях відремонтують за 71 мільйон гривень

Міст у Лисівцях відремонтують за 71 мільйон гривень

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2503
У лютому минулого року обвалився автомобільний міст через річку Серет, отже споруда підлягає капітальному ремонту та реставрації.

Відповідний тендер Служба автомобільних доріг у Тернопільській області оприлюднила на сайті публічних закупівель Prozorro.

Зазначимо, очікувана вартість робіт складе 71 млн 167 тис гривень, а проєкт реалізують до кінця 2020 року.

Так, підрядник виконає низку підготовчих завдань для подальшого спорудження мосту ( очищення від рослинності прилеглих територій, розбирання існуючого мосту тощо), облаштує центральну аркову конструкцію, укріпить входи та виходи, прокладе дорожній одяг ( залізобетонне перекриття), тротуар і оснастить дорожньою розміткою та знаками регулювання руху автотранспорту. Окрім цього, здійсниться встановлення огородження та прокладеться електропостачання.

Варто зазначити, аукціон із визначення переможця торгів відбудеться 24 лютого 2020 року, при цьому до півночі 24 лютого підрядники матимуть можливість подавати пропозиції на участь.

Нагадаємо, в с.Лисівці на Тернопільщині в лютому 2019 року обвалився автомобільний міст через річку Серет, розташований на трасі державного значення Н-18 Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль.

Раніше повідомлялось, міст на дорозі місцевого значення Нагірне-Добромиль відремонтують за понад 2 млн гривень. Нагірне-Добромиль – автомобільний шлях, що лежить у Мостиському районі Львівської області. Очікуваною вартістю робіт визначили понад 2 млн гривень, проєкт реалізують до кінця 2020 року.
Переглядів: 2503


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: