Головна » 2021 » Серпень » 26 » Міст в Лисівцях, який обвалився 2 роки тому, нарешті відремонтували та відкрили для проїзду

Міст в Лисівцях, який обвалився 2 роки тому, нарешті відремонтували та відкрили для проїзду

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1432
Сьогодні, 26 серпня, відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого мосту через річку Серет у с. Лисівці Чортківського району.

Даний міст був збудований практично з нуля, тому що залишились тільки основні старі опори, які були посилені, а також складена повністю нова конструкція – нові балки, нова проїжджа частина, нові пішохідні обгородження, освітлення та інше.

Нагадуємо, у зв’язку з системним рухом аварійним мостом великогабаритного транспорту відбувся обвал частини споруди. Завдяки програмі «Велике будівництво» шляхопровід розпочали відновлювати. Підрядна організація практично з «нуля» звела міст, довжиною 64 метри. Проїжджу частина мосту (габарит) розширили до 8 метрів, на ній буде 2 смуги руху. Також влаштували 2 тротуари по 2,25 метра кожен.

Цей об'єкт увійшов до "Великого будівництва". Ремонт коштував більше 34 мільйонів гривень. Будівництво тривало 10 місяців.



Переглядів: 1432


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: