Головна » 2017 » Серпень » 20 » Модель з Борщева Христина Будерацька підкорює Індію

Модель з Борщева Христина Будерацька підкорює Індію

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4113
Незважаючи на те, що сьогодні Христина підкорює модні подіуми далекої Індії, нам вдалося поспілкуватись з цією напрочуд цікавою, відкритою та щирою дівчиною, уродженкою нашого красивого містечка.

Розкажи про твою поїздку в Індію. З чого усе почалося? Як тобі ця далека країна і чим вона найбільше вразила ?

Все почалося з того, що до мене приходило дуже багато повідомлень на рахунок того, чи не хочу поїхати за кордон. Звичайно, пропозиції заманливі і цікаві, але я відмовляла. Адже я все ще навчаюсь і взагалі батьки сказали - в першу чергу освіта, а потім кар'єра. Я з розумінням поставилась до слів батьків, погодилась і 2 роки слухняно поєднувала відвідування лекцій та поїздки на фотосесії. Згодом мені все ж вдалося переконати їх, що навчання на заочній формі стане найкращим варіантом, тим більше, що напередодні отримала запрошення працювати в Індії.

Як батьки віднеслись до нової роботи і поїздки так далеко від дому?

Спочатку, коли я казала батькам, що поїду працювати за кордон, вони спокійно відносились до цього, мабуть, вважаючи, що я жартую. Момент «Х» настав, коли я сказала, що потрібно виробляти документи для отримання візи. Ось тоді вони зрозуміли, що я серйозно налаштована. Батьки були трішки шоковані. Тато тягнув час як міг, навіть сказав, що загубив паспорт, коли потрібно було робити дозвіл. Мені ж 16, а тому без згоди батьків виїхати не вдасться.

Скільки часу плануєш провести в Індії?

Чесно, я досі не можу усвідомити, що так далеко від дому. Це, напевно, тому що все дуже скоро відбулось: я отримала відповідь, виробила візу і полетіла. І усе за якихось два тижні.
В мене віза на півроку, та квитки додому 15 жовтня. Гадаю, якщо все буде гаразд, то залишусь ще на місяць. А в листопаді мені уже потрібно бути дома, адже починається сесія, пропускати яку я також не можу.

Як тобі взагалі країна та місцеві люди?

Країна брудна, кажу відверто. Але якщо про це не думати, то не так вже й погано. Тим більше, що хотіти, якщо в одому тільки місті живе понад 20 мільйонів людей і кількість населення постійно зростає.

Люди тут прекрасні і вони мене вражають тим, що щасливі кожній дрібничці. І ще вони допоможуть в будь-якій ситуації, ніколи не відмовлять навіть незнайомій людині. У цьому я уже неодноразово переконалась.

У чому полягає твоя робота як моделі в Індії?

Робота буває різна: зйомки для каталогів, для рекламних кампаній, також участь у фэшн-шоу, під час яких демонструємо наряди місцевих та іноземних дизайнерів. А нещодавно брала участь у Fashion Week, на якому відкривала показ всесвітньо відомого дизайнера Маніша Арори, одяг від якого носять такі знаменитості як Леді Гага, Ріанна та Кеті Перрі.

Ти красива, ефектна дівчина, чи виявляють індуси знаки уваги?

Уваги він індусів надто багато, в мене мессенджер завалений повідомленнями з запрошеннями на каву, на прогулянки. Тому доводиться ігнорувати такі повідомлення, тільки зустрічі з фотографами або друзями-моделями.



Чи є у тебе час на відпочинок, екскурсії, мандрівки ?

Із відпочинком завжди по-різному. Буває, що три дні працюємо в шаленому ритмі, а згодом кілька днів відпочиваємо. Так само з кастингами: можу і опівночі додому повернутися, а можу і цілий день просидіти без зайвої метушні. Але коли є хоч трішки вільного часу, то не дуже хочеться сидіти вдома, адже це зовсім інший світ, інша культура і самобутність. Тому я люблю просто гуляти, дуже люблю сидіти на березі моря.



А як з їжею? Національна кухня подобається? Чи готуєш щось рідне - українське?

Їжа дуже специфічна, кількість та гострота спецій зашкалюють. Тому в перший тиждень перебування в Індії мала алергію. Усе лице було червоне, тому більше не ризикую і надаю перевагу овочам і фруктам, які я дуже люблю і які тут дуже дешеві.

Які загалом враження від цієї поїздки? Наскільки цінним є такий досвід роботи за межами України?

Враження тільки позитивні. Звичайно, цей досвід важливий, адже поповнюється модельне портфоліо, вдається підтягнути знання англійської, та й робота за кордоном завжди приносить певний досвід і стає стимулом для майбутніх роботодавців, які хочуть співпрацювати.












Христина Будерацька, Instagram
Переглядів: 4113


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: