Головна » 2018 » Лютий » 25 » Молоді парафіяни з Скали-Подільської разом з отцем Василем Германюком взяли участь у хакатоні Всеукраїнського конкурсу

Молоді парафіяни з Скали-Подільської разом з отцем Василем Германюком взяли участь у хакатоні Всеукраїнського конкурсу

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1080
Молоді активні парафіяни УГКЦ Скали-Подільської взяли участь у хакатоні для півфіналістів конкурсу молодіжних інновацій в Україні, Laudato Si’ Startup Challenge Ukraine. Захід відбувався протягом 13 лютого 2018 р. у приміщенні філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету міста Львова. На учасників хакатону чекала інтенсивна навчальна програму, під час якої вони дізналися багато корисної інформації щодо проектного моделювання, алгоритму створення нових продуктів у стартапі.

Присутні отримали нагоду персонального спілкування з декількома менторами, в процесі чого отримали актуальні та важливі поради по написанню проектів. На завершення зустрічі відбувався пітчинг проектів, на якому о. Василь Германюк представив ідею тривалого напрацювання відповідальних людей селища, спрямовану на подолання потреб слабких сторін Скала-Подільської громади.

Організований захід, під час якого різні спеціалісти інтенсивно і згуртовано разом працювали над розв'язанням якоїсь із вказаних проблеми, став дуже корисним для усіх присутніх та дав можливість по-іншому поглянути на формування ідей та проектів.

"Наша ідея полягала у корисній зайнятості молоді перефирії. Щоб хлопці та дівчата не хотіли виїздити з селища, і взагалі, з України, а повертались з навчання додому та жили в рідній Скалі. Ми представляли ідею зайняти молодь шкільного віку профорієнтаційними зустрічами, психологічними тренінгами, тематичними вечорами розважального характеру, хлопців - футболом, дівчат - фітнесом. Це мало би позбавити дітей різноманітних комплексів, зайняти їх, забрати від надмірного користування ґаджетами та інтегрувати у роботу громади, щоб молоді люди були зацікавлені покращувати своїми ідеями і працею життя на периферії.",- розповів "Звістці" Василь Германюк.




Переглядів: 1080


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: