Головна » 2020 » Березень » 7 » На Борщівщині чиновник втікає від журналістів, а його підлеглі не з'являються на роботі?

На Борщівщині чиновник втікає від журналістів, а його підлеглі не з'являються на роботі?

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 5563
Бездіяльність селищного голови Скала-Подільської об'єднаної територіальної громади Віктора Мирончука уже ні у кого не викликає здивування. ТОП-чиновник, який мав би стояти на захисті інтересів громади, залучати інвестиції та опікуватись господарськими питаннями життєдіяльності селища та сіл, які увійшли в громаду майже 5 років тому, мабуть, вирішив, що він уже виконав усі обіцянки та навів цілковитий лад на ввіреній йому території. От тільки місцеві люди чомусь не помічають цього всеохоплюючого процвітання та вирішення наболілих проблем.

Ба більше, деякі місцеві активісти прямо звинувачують голову громади Віктора Мирончука та його окремих підлеглих у саботажі та навіть сприянні горе-ділкам, які відчувають себе безкарними і знищують річку Збруч.

Схоже, що самому голові відверто начхати на думку людей та їхні вимоги. От тому і доводиться ігнорувати журналістів та дурити представників національного телеканалу "Україна", які приїхали в селище Скала-Подільська, щоб особисто поспілкуватись з Віктором Мирончуком.

"Працівники телеканалу ТРК "Україна" хотіли поспілкуватись з головою ОТГ Мирончуком В.П. На п'ятнадцятий раз підняв слухавку, і повідомив, що знаходиться в м. Тернопіль, та дуже був здивований, коли почув що приміщення селищної ради в 13:30 було закрито, та працівників після обіду так і не було . Пообіцяв о16:00 з'явитись, дати інтерв'ю, та після вище вказаного часу вимкнув телефон. Дві години ми чекали на брехуна. Ось така в нас влада. Що ж Павлович, на злодієві шапка горить? Чи дієте по чітко вказаній інструкції? Немає що сказати, немає що показати? Мені надзвичайно було соромно за Вас. В будинку культури на зборах Ви були більш впевненим.",-написав у своєму дописі місцевий активіст Ярослав Потурняк, який є автором відео спілкування журналіста з селищним головою.

Окрім цього, за словами місцевих мешканців, з 14:00 в будівлі селищної ради уже не було жодного працівника, а двері були зачинені. І нікого з працівників, які отримують зарплатню з податків жителів громади, не бентежить, що комусь може знадобитись якась довідка, консультація чи допомога у вирішенні проблем.


Переглядів: 5563


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: