Головна » 2020 » Квітень » 23 » На Борщівщині чоловік вистрелив з гвинтівки в незнайомця, бо той заїхав на його подвір'я

На Борщівщині чоловік вистрелив з гвинтівки в незнайомця, бо той заїхав на його подвір'я

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3831
Відкриттям кримінального провадження завершилося непорозуміння між 54-річним жителем одного із сіл району та представником агрофірми. Чоловіку не сподобалося, що автомобіль сільгосппідприємства заїхав на його подвір’я. Під час словесної суперечки з водієм він застосував пневматичну гвинтівку.

До співробітників Борщівського відділення поліції звернувся 41-річний житель району. Чоловік працює на агропідприємстві. Розповів, що в одному із сіл в нього з пневматичної гвинтівки вистрілив місцевий житель, влучивши у стегно. Поліцейські виїхали на місце події, аби з’ясувати обставини інциденту. Встановили учасників та свідків конфліктної ситуації, поспілкувалися з ними.

З’ясувалося, стріляв з пневматичної гвинтівки 54-річний місцевий житель. Чоловіку не сподобалося, як автомобіль агрофірми, розвертаючись, заїхав на його подвір’я. Він зробив зауваження водієві та між ними виникла словесна суперечка. Розв’язати конфлікту ситуацію господар вирішив за допомогою зброї. Вистрілив з пневматичної гвинтівки у водія, спричинивши йому тілесні ушкодження ноги. Травма виявилася не надто серйозною. Поліцейські вилучили гвинтівку, а щодо її власника розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Триває досудове розслідування.
Переглядів: 3831


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: