Головна » 2018 » Жовтень » 14 » На Борщівщині футбольним турніром вшанували пам’ять загиблого Михайла Григоришина

На Борщівщині футбольним турніром вшанували пам’ять загиблого Михайла Григоришина

09.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2202
Напередодні Дня захисника Вітчизни відділ освіти, сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту райдержадміністрації, за сприяння Федерації футболу району та колективу Панівецької школи, організував і провів турнір з міні-футболу серед закладів загальної середньої освіти району та ОТГ, присв`ячений пам`яті Михайла Григоришина, уродженця Панівців, котрий загинув у боротьбі з проросійськими агресорами на Сході України.

Відкриття турніру відбулося біля місцевої школи, де на фасаді – мемораільна дошка Героя з його усміхненим обличчям. Таким його пам`ятають односельці і всі, хто знав Михайла Григоришина. Щиру подяку за гарне дійство, за те, що присутні не забувають про сина-героя, висловила мати Михайла Ганна Василівна. Слова гордості за героїчного земляка говорили перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Голубець, начальник відділу освіти, сім`ї, молоді, фізкультури та спорту райдержадміністрації Валерій Ромашенко, директор школи Василь Пенькало, заступник військового комісара, учасник АТО Анатолій Дорож, волонтер Іван Грицак. Всі учасники турніру отримали пам`ятки з життєписом земляка-героя і його фото. На могилі Михайла Григоришина звучали слова молитви, лягли живі квіти, були запалені лампадки пам`яті.

А на місцевому стадіоні розпочався захоплюючий турнір серед 12 команд (всього взяли участь біля 120 дітей).

У півфінальних парах зійшлися команди Глибочецької ЗОШ І-ІІІ ст., збірна Скала-Подільських шкіл, Кривченської ЗОШ І-ІІІ ст. та Кудринецької ЗОШ І-ІІІ ст. У напруженій боротьбі у фіналі проти скалецьких футболістів лише у серії пенальті перемогу здобула команда Кудринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Крім кубка за перемогу, медалей та грамот, вона отримала великий перехідний кубок, який вручатиметься щорічно переможцю турніру, який організатори вирішили зробити традиційним. Друге місце посіла збірна команда Скала-Подільських шкіл, третє – команда Кривченської школи.







Джерело: ФФБР
Переглядів: 2202


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: