Головна » 2019 » Грудень » 25 » На Борщівщині кіт бере участь у рятувальних операціях (ФОТО)

На Борщівщині кіт бере участь у рятувальних операціях (ФОТО)

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 951
Про різних рятувальників ми чули, але виявляється, що на Тернопіллі є кіт, який сміливо іде у печери та активно бере участь у рятуванні “потерпілих”.

“Подорожуй безпечно” так називається спільний проект управління туризму ТОДА та пошуково-рятувального відділення УДСНС України в Тернопільській області, який реалізовується в області вже два роки поспіль.

Цього разу 18 грудня 2019 року відбувся навчально-практичний семінар на тему “Спелеотуризм”. Усі події розгорталися на базі екскурсійної печери “Кришталева”, яка розташована у с.Кривче Борщівського р-ну.


Учасників зібралося небагато (18 осіб) але це і оправдано, тому що у туризмі слабким не місце. Цю істину підтвердили і спеціалісти пошуково-рятувального відділення, які на змодельованому прикладі продемонстрували які важкі ситуації бувають. Усі були задіяні для рятування “потерпілого”. Кожний відчув на власному досвіді як важливо злагоджено і швидко працювати у критичній ситуації.

Відомий в області турист Борис Гора приїхав на семінар із своїм вихованцем – котом. Кіт Бабай, так звати героя, який мав важливу функцію у цій історії. З попередніх повідомлень знаємо що кіт є активним учасником водних сплавів, а у даній події він забезпечував обігрів “потерпілого” та своїм ігровим настроєм підбадьорював усіх учасників.

На поверхню всі повернулися живі та бадьорі. Важливо бути готовими до складних ситуацій а краще у них не потрапляти.



Реально
Переглядів: 951


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: