Головна » 2021 » Червень » 3 » На Борщівщині мотоцикліста за п’яну їзду оштрафували на 34000 гривень та позбавили прав

На Борщівщині мотоцикліста за п’яну їзду оштрафували на 34000 гривень та позбавили прав

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1796
Борщівський районний суд призначив покарання для водія мотоцикла, який вдруге впродовж року попався за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Факт порушення працівниками поліції був зафіксований 9 квітня цього року поблизу села Дністрове Мельниця-Подільської ОТГ.

Ввечері, близько 22.00, правоохоронці зупинили водія мотоцикла, який керував транспортним засобом без державного номерного знаку.

У кермувальника були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували йому пройти огляд на місці зупинки або у медзакладі.

Чоловік погодився. Результат продування алкотестеру на місці зупинки – 2,03 проміле, що у 10 разів вище допустимої норми.

На чоловіка склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне впродовж року керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

Матеріали справи направили на розгляд у суд.

Борщівський районний суд, дослідивши матеріали справи, 19 травня постановив водія мотоцикла визнати винним у вчиненні порушення, передбачення ч. 2 ст. 130 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Окрім цього порушник має сплатити 454 гривні судового збору.
Переглядів: 1796


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: