Головна » 2019 » Жовтень » 17 » На Борщівщині можуть реалізувати два масштабні медичні проекти

На Борщівщині можуть реалізувати два масштабні медичні проекти

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2745
Про плани капітальних ремонтів в лікувальних закладах області йшлося на засіданні регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку.

Йшлося про ініціативи, які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Тернопільській ОДА.

Як повідомила заступник начальника управління - начальник відділу надання медичної допомоги населенню управління охорони здоров'я ТОДА Тетяна Скарлош, серед них:

- капітальний ремонт будівель (утеплення фасадів, заміна вікон) "Борщівської центральної лікарні", що по вул. С. Бандери, 108, у м. Борщеві (залучення коштів загального та спеціального фондів з проведенням тендерної процедури)

- нове будівництво спального корпусу на 50 осіб для учасників антитерористичної операції із їдальнею та теплим переходом з частковою реконструкцією існуючого корпусу "Більче-Золотецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації" (залучення коштів загального та спеціального фондів з проведенням тендерної процедури)
Переглядів: 2745


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: