Головна » 2016 » Грудень » 10 » На Борщівщині настав "день тиші" перед виборами голови і депутатів громади

На Борщівщині настав "день тиші" перед виборами голови і депутатів громади

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 1584
За виборчим законодавством, з опівночі в суботу набула чинності заборона на будь-які види передвиборної агітації на добу перед виборами і сам день виборів.

Відтак, усі агітаційні матеріали й політична реклама заборонені. Це робиться для того, аби виборці могли самостійно й свідомо зробити свій вибір, без стороннього впливу, схиляння чи тиску.

Тепер, за день до старту виборів, борщівський люд повинен сам визначитись з тим, за кого голосувати і кому віддати свій голос.

Переглядів: 1584


Коментарі

0
2 до Ім'я   [Материал]
Закон України "Про місцеві вибори»" частина 11 стаття 60 зобов'язує ОРГАНИ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ зняти агітацію.

0
1 Імя...   [Материал]
А чи прислухались наші кандидати до законодавства? Ще до влади не потрапили а вже порушують закон. Саме елементарне - назва партії знята, назва кандидата знята, а обличчя Дівчини у всій красі!!! Та совість треба мати!!!и Батько, так точно не зробив би!!! Або біля переїзду - ніби безобідний білборд, але це ж типу: я розумна а ви - ..... А по селах? Скільки на сьогодні рекламних листівок? (я вже мовчу про викоритсання дитячої праці і залучення дітей неповнолітніх до політичної діляьності) , адже вночі носили. Чого чекати від того, хто ще не добравшись до корита порушує ЗАКОН - та тільки те, що і при владі закон для них буде НІЩО!!!

Имя *:
Email *:
Код *: