Головна » 2018 » Січень » 3 » На Борщівщині пенсіонер хотів зловити попутку, а потрапив під колеса автівки

На Борщівщині пенсіонер хотів зловити попутку, а потрапив під колеса автівки

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 7
Переглядів: 2370
Із численними травмами доправили до хірургічного відділення Мельнице-Подільської лікарні 70-річного жителя села Дзвинячка Борщівського району. Ушкодження чоловік отримав у дорожньо-транспортній пригоді.

У поліції повідомили, пішохода збив водій «Volkswagen Transporter», рухаючись дорогою Тернопіль-Скалат-Гусятин-Борщів-Жванець.

За словами кермувальника, потерпілий стояв на проїжджій частині дороги і зупиняв транспорт. Проте вийшов занадто далеко і водій буса не зміг уникнути зіткнення, оскільки зустрічною їхав інший автомобіль.

До медичного закладу травмованого завіз сам винуватець автопригоди. У пенсіонера констатували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом потилично-виличної ділянки і забій м’яких частин обличчя.

Триває слідство відповідно до ч. 1 ст. 286 ККУ — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Карається штрафом від 3 400 до 8 500 грн або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Переглядів: 2370


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: