Головна » 2017 » Серпень » 9 » На Борщівщині під час бійки з травматичного пістолета поранили подружжя

На Борщівщині під час бійки з травматичного пістолета поранили подружжя

02.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3213
У Борщівський медичний заклад звернулися двоє пацієнтів з пораненнями від вогнепальної зброї, а також декілька пацієнтів з різними тілесними ушкодженнями. Медики одразу ж повідомили у місцеве відділення поліції.

Правоохоронці оперативно зреагували на подію і встановили обставини випадку. Жителі двох сіл на Тернопільщині Іванківа та Мушкатівки намагалися вирішити конфлікт за допомогою кулаків та вогнепальної зброї. Причиною став борг жителя села Мушкатівка знайомому із села Іванків. Чоловіки вирішили повернути гроші за допомогою своїх односельчан.

"Розібратися у фінансових питаннях вирішили просто на вулиці села Іванків. Однак мирного вирішити питання не вдалося, у кожного з опонентів були свої захисники, тож скоро конфлікт переріс у бійку. Аби втихомирити опонентів, один з чоловіків застосував травматичну зброю. Декілька куль потрапили в живіт мушкатівчанину, дна зачепила плече його дружини яка стояла поряд", - зазначили у Головному управлінні Національної поліції в Тернопільській області.

Поліції вдалося встановити чоловіка, який стріляв із вогнепальної зброї. Проте, в цьому випадку до відповідальності притягнуть і потерпілих. За даним фактом відкрито кримінальне провадження та проводяться слідчі дії за ч.1 ст. 125 (легкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.
Переглядів: 3213


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: