Головна » 2016 » Жовтень » 27 » На Борщівщині побували рятувальники з Литви і передали місцевим пожежникам цінні подарунки

На Борщівщині побували рятувальники з Литви і передали місцевим пожежникам цінні подарунки

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1254
В період з 24 по 27 жовтня 2016 року до рятувальників Борщівщини завітала делегація із державної та місцевої рятувальної служби м. Шилале Республіка Литва. В ході візиту гості ознайомились з історією становлення пожежної охорони на теренах Борщівського району в музеї ДПРЧ-8 Управління ДСНС України у Тернопільській області, оглянули пожежно-рятувальну техніку та обладнання яке використовується для рятувальних робіт.

Також колеги з Литви відвідали історико-культурні місця Борщівського краю, побували в печері-музей «Вертеба», Духовну святиню над р. Серет «Монастирок», Борщівський краєзнавчий музей. Для працівників місцевих пожежних команд смт. Скала-Подільська, смт. Мельниця-Подільська гості презентували комплекти радіозв’язку (автомобільні та переносні радіостанції) та спеціальне пожежне взуття.

Гостинно приймали делегацію іноземних рятувальників полковник служби цивільного захисту Тарас Рогоза та його колеги з ДПРЧ-8, пожежники Скали-Подільської та Мельниці-Подільської.

Переглядів: 1254


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: